Connect with us

slideshow

Προαναγγελία των μπαράζ ανόδου στην Β’ΕΠΣ Αθηνών

Published

on

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος των πρωταθλημάτων της Αθήνας, όπου Άφοβος, Άγιος Θωμάς, Αττικός και Πετράλωνα διεκδικούν την άνοδο στην Α’ κατηγορία μέσα από έναν αγώνα μπαράζ. Το γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους δύο αυτούς συναρπαστικούς αγώνες αφού η έδρα των Άφοβου και Αττικού στην Ακαδημία Πλάτωνος κρίθηκε ακατάλληλη. Η ώρα έναρξης των παιχνιδιών είναι 5:30 μ.μ.

Άφοβος-Άγιος Θωμάς: Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και θα καθορίσει ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου από τον πρώτο όμιλο όπου πρωταθλήτρια στέφθηκε σχετικά εύκολα η Ειρήνη Πετρούπολης. Ο Άφοβος έδειχνε ότι θα πετύχει την επάνοδο του χωρίς το μπαράζ, όμως ένα ντεφορμάρισμα οκτώ αγωνιστικών ωφέλησε τον σκληροτράχηλο Άγιο Θωμά που πλησίασε στους δύο πόντους. Η ομάδα των Σεπολίων έχει ένα μικρό προβάδισμα από το πλεονέκτημα έδρας αλλά και της ισοπαλίας, όμως είναι ένα παιχνίδι όπου όλα θα μπορέσουν να συμβούν. Οι δύο τεχνικοί, Αυγέρης Πάσχος και Κώστας Τσινιάς, προετοίμασαν κατάλληλα τα συγκροτήματα τους, τα οποία μέσα στην σεζόν αναμετρήθηκαν δύο φορές. Την όγδοη αγωνιστική στην Ακαδημία Πλάτωνος το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 0-0 ενώ στον δεύτερο γύρο η ομάδα από το Γουδί επικράτησε εντός έδρας 2-1 χάρις τα γκολ του Κατσαρού και του Γιώργη Θύμιου. Επίσης ο Ηλιόπουλος μείωσε απλά στο 68′.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Α., ΤΣΟΛΑΚΗΣ Σ., ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ Ι.

Αττικός-Πετράλωνα: Το δεύτερο παιχνίδι ανόδου διεξάγεται την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που τραβάει μάλλον περισσότερα βλέμματα σε σχέση με τον πρώτο αφού η μάχη στο δεύτερο όμιλο ήταν μέχρι τέλους συναρπαστική. Ο Αττικός νίκησε και εκτροχίασε την Λυκόβρυση δίνοντας έτσι στους κυανέρυθρους την ευκαιρία να βρεθούν στα μπαράζ, όμως με μειονέκτημα έδρας και ισοπαλίας. Οι δύο τεχνικοί, Σπύρος Παπακανέλλος και Γιώργος Αλεξόπουλος, ήρθαν μέσα στην σεζόν όμως κατάφεραν να συνεφέρουν αγωνιστικά τους δύο συλλόγους και τώρα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Τέλος, στα δύο παιχνίδια της σεζόν το θέαμα δεν έλλειψε και οι ”πράσινοι” επικράτησαν ισάριθμες φορές 2-1 στο Ρουφ και 3-2 στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Διαιτητές: ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ Σ., ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ Α., ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ Ι.

Ας ελπίσουμε να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια χωρίς απρόοπτα και οι δύο καλύτερες ομάδες να πάρουν το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 5:30 μ.μ. στους Αγίους Αναργύρους διεξάγεται η πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε Άτλαντα Κυψέλης και Ατρόμητο Χαλανδρίου ενώ ρεπό έχει ο Φωστήρας Καισαριανής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply