Connect with us

4ος Όμιλος

Πρεμιέρα με νίκη για τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Όπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, έτσι ακριβώς ξεκίνησε ο Ερμής Ζωνιανών ο οποίος στο ματς-πρόλογος για τον 4ο όμιλο επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας που επέστρεψε στην Γ’ Εθνική μετά από απουσία δυο χρόνων. Πάντως, η εξέλιξη του αγώνα ήταν διαφορετική εάν ο Χαρακτίδης ευστοχούσε στο 30′ από τα έντεκα βήματα με τον Κόλλια να του λέει ‘όχι’ κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 32′ ο Τοπούζης βρήκε δίχτυα για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0, με τον Ζέκιο στο 70′ να μην προλαβαίνει να ισοφαρίσει για τη Θύελλα Ραφήνας. Στις καθυστερήσεις  ο Ντούνης απέκρουσε σωτήρια με το κεφάλι σε πλασέ του Τοπούζη.

Διαιτητής ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Δασκαλάκη (Ηρακλείου).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πουλάκης (73′ Σκουτέλης), Φαμπίνιο (86′ Ανδρεαδάκης), Σεχολάρι, Τοπούζης, Πασιαλής (64′ Προβιδάκης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Γκίκας (82′ Μπουντάκης), Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Δημητρίου (55′ Παναγιωτόπουλος), Αράπης (55′ Βαζέχα), Ανδρεαδάκης, Ζέκιο.