Connect with us

stoplekto

Πρεμιέρα για τον Αστέρα Κερατσινίου

Published

on

Ξεκινά σήμερα ο Αστέρας Κερατσινίου, όπου στις 19.00 στην καφετέρια του Χρήστου Καφαντάρη θα να γίνει μια συνάντηση γνωριμίας των παικτών και στις 20.15 θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής για να παραλάβουν το αθλητικό υλικό και στις 21.30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση με τον προπονητή Γιάννη Δεσποτίδη.

Η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί τον Χρήστο Καφαντάρη και την καφετέριά του «Φάση Καφέ» που βοηθάει την ομάδα, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Λαζαρή και το γιο του Θόδωρο, για τη μεγάλη βοήθεια τους προς το σωματείο. Ανακοινώθηκαν και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της, τα οποία θα γίνουν όλα στο γήπεδο της Χαραυγής. Συγκεκριμένα 30/8 με Δάφνη Ταμπουρίων, 3/9 με Πανφαληρικό, 6/9 με Ολυμπιακό Περάματος, 8/9 με ΑΟΑΔ, 10/9 με ΑΣ Δραπετσώνας και 17/9 με Κερατσίνι. Εκκρεμεί ημερομηνία με τον Πανερυθραϊκό που προφανώς θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο σύλλογο ο πρόεδρος Παναγιώτης Ιωακείμ κρατάει χαμηλούς τόνους και πιστεύουν ότι η ομάδα θα έχει μια καλή πορεία στη Β’ Κατηγορία.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply