Connect with us

8ος Όμιλος

Πρίφτης: “Απ’ την πρώτη ημέρα ήμασταν σίγουροι για την πορεία του Ο.Φ. Ιεράπετρας”

Published

on

Στο χτίσιμο μιας ομάδας καλοδουλεμένης που έχει στόχο αρχικά να διαφυλάξει τα νώτα της, θα πρέπει να υπάρχει ένας τερμαφούλακας έμπειρος με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίας.

Στον Ο.Φ. Ιεράπτρας η έλευση του Γιάννη Μάγγου το καλοκαίρι χωρίς αμφιβολία προκάλεσε ερωτηματικά σε πολλούς κυρίως για το γεγονός ότι επρόκειτο για έναν νεαρό προπονητή.

Ο ίδιος ωστόο με τις επιλογές του και τα αποτελέσματα που ήρθαν εν συνέχεια εντός Βουζουνεράκειο και εκτός Κρήτης, κέρδισε το σεβασμό.

Στην επιλογή του… άσου ο νεαρός κόουτς κατάφερε να ντύσει στα ασπρόμαυρα έναν σπουδαίο πορτιέρο που η ικανότητα του μαζί με την εμπειρία του ήταν ικανή για να ανεβάζουν επίπεδο τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, δεν χρειάζεται συστάσεις , αφού για όσους παρακολουθούν στενά το πρωτάθλημα της Football League θα αντιληφθούν ότι ο πρώην πορτιέρο της Αναγέννηγσης Καρδίτσας αποτελεί και χαρακτηρίζεται δικαίως ως έναν…φ ύλακα άγγελο για κάθε ομάδα που αγωνίζεται.

Ο ίδιος με δηλώσεις στην ιστοσελίδα stoplekto.gr αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στις αρχές το καλοκαιριού ο ΟΦΙ αποτελούσε τον βασικό υποψήφιο για υποβιβασμό, παρ’ όλα αυτά κέρδισε την παραμονή με σχετική ευκολία λέγοντας: “Είμαστε χαρούμενοι για την παραμονή μας στην κατηγορία. Ήταν μια χρονιά πολύ ωραία. Πιστεύω αφότου ολοκληρώσαμε τις επιλογές στο ρόστερ ότι ο στόχος θα επιτευχθεί διότι βλέπαμε και γνωρίζαμε τις δυνατότητες μας”.

Σε ερωτηση εάν περίμεναν στον ΟΦΙ ότι η ομάδα θα κέρδιζε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του 8ου ομίλου την παραμονή, ο έμπειρος πορτιέρο είπε: “Προσωπικά πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε πολύ νωρίτερα αλλά σε κάποια ματς είτε μας έλειψε το εύκολο γκολ είτε μας στέρησαν τα αποτελέσματα άλλοι παράγοντες. Δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλο, τουναντίον, σεβόμασταν κάθε ομάδα αλλά δεν φοβηθήκαμε κανέναν και θεωρώ ότι στα περισσότερα ματς είχαμε καλή απόδοση”.

Ερωτηθείς εάν ο προπονητής, Γιάννης Μάγγος έπαιξε ρόλο στο εξαιρετικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την αρχή ως το τέλος στα ενδότερα της ομάδας, ο Πρίφτης είπε: ”Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο κόουτς στο κλίμα που υπήρχε στην ομάδα. Θεωρώ ότι έγινε σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού αλλά πιστεύω ότι υπήρξαν και καλοί χαρακτήρες στην ομάδα ταυτόχρονα”.

Ο πρώην πορτιέρο της ΑΣΑ δεν θα μπορούσε να μην πλέξει το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας στον επίλογο του λέγοντας: ‘‘Ο κόσμος είναι μια επιπλέον δύναμη για εμάς και μας έδωσε ώθηση σε όλα τα ματς. Έχει φοβερό παλμό και μας στηρίζει σε κάθε αγώνα και εμείς από την πλευρά μας παίζαμε γι αυτόυς”.