Connect with us

3ος Όμιλος

Πορεία πρωταθλητισμού το Λουτράκι στο β’ γύρο-Μεσολόγγης: Συνέχεια σε αποτελέσματα και εμφανίσεις

Published

on

Αποτελεί ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του 3ου ομίλου δείχνοντας ότι πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού αφήνοντας πίσω το μέτριο έως κάκιστο ξεκίνημα του α’ γύρου. Ο ΑΟ Λουτράκι, το 2017 έχει δείξει συνέπεια στις επιτυχίες μετρώντας σε έξι ματς τέσσερις νίκες , μια ισοπαλία και μια ήττα με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον επτά βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Σήμερα, οι «οράνιε» δοκιμάζονται στην Ερμιόνη από την τοπική Ένωση και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο σ την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να αποκτήσει διαφορά από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σιώκου ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Τζωρμπατζίδης και ο Βλάχος που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Νίκος Μεσολόγγης αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε
‘Παίζουμε με μια ομάδα η οποία από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και το συνδυάζει αυτό με ωραίο ποδόσφαιρο. Ο αγώνας για εμάς θα έχει μεγάλη δυσκολία τόσο όσον αφορά τον αντίπαλο όσο επίσης και με τα προβλήματα τιμωριών, τραυματισμών και ασθενειών που έχουμε. Εμείς θα πάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε παρά τα προβλήματα που έχουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις’.
‘Βασικό κομμάτι είναι οι προσθήκες που έγιναν, αφού κάποια παιδιά που είχαμε δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν, εν αντιθέσει με κάποια παιδιά που ήρθαν και έδειξαν ότι είναι σε θέση και να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και περισσότερο να δέσουν σαν χημεία με τα υπόλοιπα παιδια’.