Connect with us

4ος Όμιλος

«Πορεία πρωταθλητισμού η Προοδευτική »

Published

on

«Η πορεία που κάνει η Προοδευτική είναι πορεία πρωταθλητισμού » δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Αλέκος Νταβέλης κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση για τους αγώνες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα . Και πρόσθεσε:

« Ακούω κάποιους να λένε πως έχουν τις καλύτερες ομάδες . Οι αριθμοί το δείχνουν  καθαρά . Από την 6η αγωνιστική , από τότε δηλαδή που ανέλαβε την προεδρία ο Νίκος Λεμονής, η Προοδευτική έδειξε τη δύναμη της . Η παρουσία του Πάρη Ανδράλα και των συνεργατών του Σπέρτου, Ζέτου και Αθανασόπουλου ήταν καταλυτική . Η ομάδα που μέχρι τότε είχε μηδέν βαθμούς, έχει τώρα 36. Χωρίς μάλιστα να μας χαριστεί κανείς . Και φυσικά ούτε εμείς χαριζόμαστε σε κανέναν.»

Και ο Α. Νταβέλης συνέχισε:

« Από την στιγμή που υπάρχουν μεγαλεπίβολα σχέδια  στην ομάδα , ας έλθουν κοντά της όλοι όσοι την αγαπούν , να συστρατευτούν και να βρεθούν στο πλευρό του προέδρου Νίκου Λεμονή και να βοηθήσουν ηθικά και υλικά  Μόνο έτσι θα υλοποιηθούν οι  στόχοι μας για να μπορέσει η Προοδευτική να κάνει το μεγάλο άλμα.»

*Ο τιμωρημένος Ζελέκου και οι Πατσατζόγλου, Γιακούμπι που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ιώσεις θα απουσιάσουν σίγουρα από τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό.