Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πολύς κόσμος στο « στερνό αντίο» του Μπάμπη Ισάνογλου

Published

on

Η Πειραϊκή διαιτησία και η Ελληνική Αστυνομία αποχαιρέτησαν τον Μπάμπη Ισάνογλου που έφυγε χθες για το «μεγάλο ταξίδι»σ τα 52 του χρόνια .

Πλήθος κόσμου είπε το «στερνό αντίο » σε έναν άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, που διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του , όπως είπε στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο βετεράνος διεθνής διαιτητής και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Κώστας Δημητριάδης .

Η Ελληνική Αστυνομία «τίμησε» δεόντως τον Μπάμπη Ισάνογλου με την φιλαρμονική της ενώ ριπές όπλων « αποχαιρετούσαν » το επίλεκτο στέλεχος της που είχε τον βαθμό του Υπαστυνόμου Α’ . Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την Ελληνική  σημαία .

Την επικήδεια ακολουθία τέλεσε ο πρεσβύτερος Πατήρ Πρόδρομος Κουλτουκτσόγλου που ήταν συνάδελφος διαιτητής του Ισάνογλου πριν χειροτονηθεί ιερέας.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Κ΄, Κατσαφάδος , ο πρώην βουλευτής και γνωστός ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος.

Από τον χώρο των παραγόντων του ποδοσφαίρου ήταν εκεί οι Άρης Τσαντζαρίδης, Στέλιος Μπρατσόλης ,  Βασίλης Βασιλόπουλος, Χρήστος Στούκας , Στάθης Αμαραντίδης , Μιχάλης Μουσελής, Δημήτρης Σαρρής, Χρήστος Γρηγορόπουλος ,ο παρατηρητής  Χρήστος Λυμπέρης ,ο προπονητής Δημήτρης Τζωρτζίδης  η γιατρός Λουΐζα Κοσμίδου.

Μεγάλη ήταν η παρουσία από τον διαιτητικό χώρο .

Παρόντες οι  Δημητριάδης , Λίτσας, Συνοδινός, Πλουμίδης, Λιόλιος, Δροσινός, Χασάπης, Ναστούλης, Μονέος, Δαμιανάκης,  Τόγιας, Ευδαίμων , Καραπιδάκης , Μακρής , Αγαδάκος, Μανέλος, Κόκκοτος, Βλάχος, Περδικούρης, Δριτσάκης, Ποτόγλου, Ανδρονικίδης, Φουρναράκης, Φιλακούρης,  Κουρομιχελάκης, Γκολές , Καρφής , Θεολογίτης , Παντελής κ.α .

Ήδη ο Μπάμπης Ισάνογλου «ταξιδεύει» για την γειτονιά των αγγέλων . Δεν θα ξεχαστεί όμως ποτέ . Αυτό είναι σίγουρο. Καλό παράδεισο να έχεις φίλε . Είναι μεγάλη μου τιμή που σε είχα φίλο . Εκεί στα στέκια της Ευγένειας στα παιδικά μας χρόνια  και στη συνέχεια στα γήπεδα του Πειραιά . Για ένα πράγμα δεν μπορώ να σε συγχωρήσω μόνο. Επειδή έφυγες νωρίς . Και αυτό πονάει όλους ρε Μπάμπη…