Connect with us

slideshow

Πολύς κόσμος στην πίτα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Published

on

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου  Γυμνασίου Πειραιά έγινε η τελετή κοπής της πίττας του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Πειραιά Κατσαφάδος Κων/νος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παρασκευόπουλος Δημήτρης , Κάρλες  Αναστάσιος,  Καλογερόγιαννης  Αντώνης, Κούβαρης  Νικόλαος, Δαβάκης Δικαίος.

Ο Πρόεδρος της  Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας  Βοϊδονικόλας Γιάννης  και οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι Δουρέκα Αικατ., Μελάς Λεωνίδας, Κατσαντώνη Μαρία, Ξιφαρά Αγγ., Σκορδίλης Θεοδ., Γαλανάκης Γιάννης.

Από την Ομοσπονδία Πιγκ-Πογκ ο αντιπρόεδρος  κος  Μάκρας Κων/νος από Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α . ο αντιπρόεδρος Λυμπεράτος Ευαγγ. Από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ο πρόεδρος  κος Σιδηρόπουλος Νικ., και ο Αντιπρόεδρος κος Μπάκας Σταύρος.

Ο συντονιστής του αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ  Στρατής Ανδρέας.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης κα. Μιχαλολιάκου Νόρα.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΑΔ  κος Τζανίνης Γιάννης με τον κο Κανακάκη Νίκο.

Τιμήθηκαν:

Η Πρώην Αντιδήμαρχος Πειραιά  Καλαγιά-Καραμαλάκου Πασχαλιά , ο  πρώην Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν κος Θεοδώρου Αντώνης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά  Αγραπίδης Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά  Παρασκευόπουλος Δημήτρης , ο  Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α Λυμπεράτος Βαγγέλης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  Σιδηρόπουλος Νίκος

Η αθλήτρια Παρίδη Κων/να για την εισαγωγή της στην Πάντειο.

Η ανδρική ομάδα Πιγκ-Πογκ για την ανοδό της στην Α΄ Κατηγορία Αττικής.

Οι αθλητές Στιβακτάκης Νικ. και Χρηστάκης Κων/νος και οι χορηγοί του Σωματείου Παπαδόπουλος Δημ., Τζοβάρας Θωμάς, Πετρόχειλος Γιώργος, Ποθάκος Παναγ., Τσάμπρας Λεωνίδας και Τσόγκας Κων/νος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply