Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πολύς κόσμος στην πίτα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Published

on

Στη κατάμεστη αίθουσα (περισσότερα από 400 άτομα) του Ε΄ΚΑΠΗ Πειραιά έγινε η τελετή κοπή της ετήσιας πίτας του  Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Παραβρέθηκαν: Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Γαβρίλης Γεώργιος, οι Βουλευτές Πειραιά :Δρίτσας Θεόδωρος ,Γεννιά Γεωργία,Σταματάκη Ελένη και Κατσαφάδος Κωνσταντίνος.

Οι Αντιδήμαρχοι  Αντωνάκου Σταυρούλα, Σιγαλάκος Κυριάκος, Γαιτανάρος Στυλιανός , Κάρλες Αναστάσιος, Μελά Βάνα ,Σταθάκη Μαρία.

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι  Χολέβας Κωνσταντίνος Κανδύλης Λουκάς , ,Μαρούλης Αποστόλης, Λαπατάς Παναγιώτης  και όλα τα σωματεία του Ε΄Διαμερίσματος Πειραιά.

Τιμήθηκαν:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Γαβρίλης Γεώργιος , η Αντιδήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν Αντωνάκου Σταυρούλα, ο Προϊστάμενος της Παιδικής Πολυκλινικής Πειραιάς Ντουρακόπουλος Ιωάννης, ο Α΄Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π Χολέβας Κωνσταντίνος, ο Αναγνωστόπουλος Αποστόλης Χορηγός του Πιγκ-Πογκ, η Δευτεροαθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Γυναικείας Ομάδας Παρίδη Κωνσταντίνα.

Οι Εισαχθέντες στα Α.Ε.Ι: Πετρίτης Αναστάσιος και Κανάτας Μιχάλης και στα Τ.Ε.Ι: Πανταλέων Κωνσταντίνος , Παράσχος Ιωάννης και Ρούσσης Ιωάννης.

Οι αριστούχες Μαθήτριες :Πατεδάκη Καλλιόπη , Παπαμαύρου Αθανασία και Παπαμαύρου Ελένη.

Οι Καρατζιάνης Κωνσταντίνος ,Κορδαλής Νικόλαος , Γεωργιόπουλος Σταύρος ,Σταματούρος Αλκιβιάδης  για την κατάκτηση της 3ης Θέσης στο Πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα πιγκ-πογκ .

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Τζωρτζάτος Αναστάσιος και οι Αθλητές του Μπάσκετ Τσιριγωτάκης Γεώργιος  ,Πουπάκης Γεώργιος .

Επίσης οι νέοι Χορηγοί του Σωματείου : «Επιχειρήσεις  Ζυγός»  του Νικολάου Λύκου, Σφακιανάκης Εμμανουήλ, Μουρκάκος Μιχάλης και τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Βασιλάκης.