Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πολύς κόσμος στην πίτα του ΑΣ Δραπετσώνας

Published

on

Περισσότερα  από 300 άτομα παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας του ΑΣ Δραπετσώνας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης .

*Τιμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Τάσος Κουτσούμπης, Βασίλης Τσομίδης καθώς και ο έμπειρος παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου  Στάθης Αμαραντίδης .

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος που τόνισε στην ομιλία του  θα γίνουν σύντομα τα βελτιωτικά  έργα στο γήπεδο.

Ήταν επίσης εκεί οι αντιδήμαρχοι Π. Αλεξίου, Στ. Συράκου, Στρ. Δασκαλάκης και ο Δ. Θωμαΐδης καθώς και ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας Ν. Μπεάζογλου όπως και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Λ. Αθανασιάδης. .

Από την ΕΠΣΠ το παρών έδωσαν οι Γ. Σπάθας, Β. Κουτσούπης, Π. Λαπατάς, Ν. Παρασκευάκος, καθώς και τα  πρώην στελέχη Βασίλης Βασιλόπουλος, και Κ. Σάββας .

Παρόντες οι  Δημήτρης Καλύκας και Βασίλης Ιωαννίδης από τον Σύνδεσμο προπονητών Πειραιά ο βετεράνος διαιτητής Αντώνης Τόγιας.

Από τα γειτονικά σωματεία παραβρέθηκαν Στ. Μπαγδάτογλου( Κερατσίνι) , Σ. Πτερνέας Χαραυγή, Θ. Μπαλαφούτης ( Ατρόμητος Κερ.) .

Ήταν εκεί επίσης άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο όπως οι Ι. Βάζος, Γ. Δεληγιώργης, Σ. Κιουρτζίδης ,Μ. Αλικάρης, Π. Αλεξίου, Μ. Ψωμιάδης , Μ. Αναυπλιώτης, Τ. Παπαδόπουλος  κ.α.