Connect with us

stoplekto

Πολύς κόσμος στην κοινή κοπή πίτας του Ατρομήτου Πειραιά

Published

on

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο Πολιτιστικό κέντρο « Κ. Κωσταράκος στα Καμίνια , ο Ατρόμητος Πειραιά και η Ένωση Καμινίων  έκοψαν την  Πρωτοχρονιάτικη  πίτα τους .

Σε μια γιορτή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς κόσμου που κατέκλυσε την  αίθουσα .

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης , ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κατασαφάδος, ο πολιτευτής Δημήτρης Καρύδης .

Από την ΕΠΣ Πειραιά , πέραν των  κ. Χολέβα και Νταλάκου που τιμήθηκαν παραβρέθηκαν και οι κ. Σταματάτος και Κανδύλης.

Παρόντες  και οι  πρόεδροι  του ΑΟ Καραβά Χρήστος Σκανδάλης και ΑΟ Λεόντων Καμινίων Γιάννης Ηλίας

*Τιμήθηκαν από τα δυο σωματεία ο ηγέτης του Ολυμπιακού  Βαγγέλης Μαρινάκης , και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και παράλληλα αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Μιχάλης Κουντούρης.

Επίσης έγιναν και ξεχωριστές βραβεύσεις . Από τον Ατρόμητο τιμήθηκαν  ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Δ’  Διαμερίσματος Πειραιά Τάσος Πούλος, ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Νταλάκος, ο  ένθερμος επί σειρά ετών   φίλαθλος του συλλόγου Πέτρος Κουτσίδης και ο φίλος της  ομάδας Αναστάσιος Κουράκος .

Από την Ένωση Καμινίων τιμήθηκαν  οι σημαντικοί Καμινιώτες παράγοντες – προπονητές Δαβίδ Κωνσταντίνου, Αντώνης  Θεοδώρου,  Ηλίας Κάστανος, Γιώργος Ζώτος , το μέλος των θρυλικών μπέμπηδων του Ολυμπιακού Θόδωρος Γιαβάσης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Μυρισκλάβος και ο υπογράφων….

*Η διοίκηση του Ατρομήτου Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους  μεγάλους χορηγούς του συλλόγου Μιχάλη Αναπλιώτη, Σπύρο Κοντούσια, Γιάννη Αγιουτάντη , Τάσο Κουράκο.

Από την πλευρά  της η Ένωση Καμινίων ευχαριστεί  τους χορηγούς Σπύρο Χωριάτη, Αντώνη Καραμολέγκο, Βαγγέλη και Νίκο Δημητρίου.