Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πολύβιος Παπαϊωάννου: Στόχος το 4χ4 για Εθνικό

Αμφίβολοι Χαλιμούρδας, Σταφσουλάϊ

Published

on

Ο Πολύβιος Παπαιωάννου αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Ο Κεντρικός αμυντικός του Εθνικού πήρε θέση βασικού στο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό και έδειξε και αυτός την ετοιμότητα του..Ποιά τα προβλήματα για τον Χατζηαλέξη εν όψει ΑΕ Νίκαια.

«Πάντα είναι δύσκολο ένα παιχνίδι μετά από ένα τελικό . Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε μετά την απώλεια του τροπαίου ,έχουμε πει όμως από την αρχή της χρονιάς ότι στόχος μας είναι η άνοδος και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο για το ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο Αμπελάκι σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κακός αγωνιστικός χώρος που είχε πολλές παγίδες και υπήρχε φόβος τραυματισμού. Μένουν 4 ματς και μαθηματικά θέλουμε τρεις βαθμούς για να κλειδώσουμε το Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα τους πάρουμε, αρχής γενομένης από το ματς με τη Νίκαια. Δεν χαλαρώνουμε ούτε στιγμή..»

Όσον αφορά στην προετοιμασία για το ματς με την ΑΕ Νίκαια , ο κόουτς Χατζηαλέξης μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση και τους μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου εξηγώντας τους τι του άρεσε και τι όχι μέσα στο παιχνίδι .Η συμμετοχή του Χαλιμούρδα είναι αμφίβολη στο ματς ,ενώ από την Πέμπτη ο Σταφσουλάι θα δοκιμάσει να μπει δυνατά ούτως ώστε να προλάβει το παιχνίδι με τους Νικαιώτες.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply