Connect with us

4ος Όμιλος

ΠΟΑ: Φιλική ήττα από τον ΟΦΗ

Published

on

Μια καλή προπόνηση ήταν για τον ΟΦΗ, το φιλικό με τον ΠΟΑ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περιμένοντας τις εξελίξεις για τη σέντρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Χίσι στο 70′, ενώ είχε και δυο δοκάριά με τους Ογκμποε (8′) και Μάνου (86′).
Ο ΟΦΗ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και οι παίκτες είχαν διάθεση. Μετά το 60′ ο προπονητής του ΟΦΗ, άλλαξε όλη την ενδεκάδα δίνοντας χρόνο, σε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, με εξαίρεση τους τραυματίες Βουό και Μασάδο.

Ο ΟΦΗ είχε στο παιχνίδι καλές στιγμές με τον Ράντι (17′, 28′), Χαντί (44′, 47′), Κιάσσο (73′) και Μάνο (75′). Ο ΠΟΑ είχε με τη σειρά του μια καλή στιγμή με τον Μπουτσάκη στο 52′.
Παρά το κρύο το φιλικό παρακολούθησαν και 100 περίπου φίλαθλοι του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΟΦΗ: Δαύκος(46′ Δερμιτζάκης), Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Αντουκόρ, Όγκμποε, Νάστος, Ράντι, Μπουρσέλης, Χαντί.

Μετά το 60′ αγωνίστηκαν οι:  Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Βαλλιάνος, Φαζός, Οστοιτς, Μιλοσάβλιεφ, Μανος, Βρεττός, Ροβίθης, Χίσι.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Βρεττός (68′ Γιακουμάκης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (38′ Πετράς), Σταθόγλου Μπουτσάκης (68′ Γενιτσαρίδης), Αμπτουραχμάνι, (73′ Ρουμπάκης), Φραγκιαδάκης, Τριανταφύλλου.

.