Connect with us

5ος Όμιλος

ΠΟΑ: “Νηστεία” και φιλικό…με Ηρόδοτο

Published

on

Δυνατό φιλικό έδωσε την Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΟΑ καθώς αντιμετώπισε τον Ηρόδοτο. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 3-1 αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Αντίθετα, οι «πράσινοι» δεν απέδωσαν το αναμενόμενο ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός του προσφυγικού συλλόγου, Μανώλης Πατεμτζής έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι τώρα. Για την ιστορία, τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Αλέκος Ζαφείρης, Γεωργόπουλος και Κούρτι, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 49′ σε 2-1 με τον Καλομοίρη

ΠΟΑ: Συνανης, Γιακουμάκης Γ. (46′ Βρετός Κ), Γιακουμάκης Μ, Γιακουμάκης Π, Αραβιάκης(46′ Χαλκιαδάκης), Μπουτσάκης, Βρετός Ν(65′ Καουκάκης), Πετράκης, Πρωτογεράκης(46 Παπαδομιχελάκης), Καρυωτάκης(65 Μανιάς), Συσκάκης(46 Καλομοίρης).

Ηρόδοτος: Ζαφείρης Δ, Μπαλαφας, Προβιδάκης (46 Προβιδάκης), Αχιλέως(46 Γιαπετζάκης), Ζαφείρης Α, Γεωργόπουλος, Μωραίτης(46 Τζομπανάκης), Κούρτι, Χατζηανδρέου (46 Κοζυράκης), Κλίνης(57 λτ Βασιλαρόπουλος), Μπινιχάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply