Connect with us

8ος Όμιλος

ΠΟΑ-ΑΕ Μυλοποτάμου 2-0

Published

on

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο ΠΟΑ είχε τα γκολ και τα δοκάρια, επικράτησε 2-0 της ΑΕ Μυλοποτάμου για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΟΑ ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και φάνηκαν να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους στην άμυνά τους. Μάλιστα, στο 18ο λεπτό απείλησαν με την κεφαλιά του Βιτώρου μετά τη σέντρα του Μερτίρι, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 31ο λεπτό, όταν ο Χαρίτος με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το τέρμα έδωσε ψυχολογικό αέρα στον ΠΟΑ που έγινε πιο επιθετικός και είχε ένα καλό σουτ με τον Καρβελά στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μυλοποτάμου προχώρησε σε αλλαγή (με τον Ντινιωτάκη να παίρνει τη θέση του Μερτιρι), ενώ στο 52ο λεπτό είχε μια καλή ευκαιρία με τον Δελήμπαση, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Παπαδομιχελάκη ενώ είχε πάρει πορεία προς το τέρμα.

Το θέαμα ήταν κακό και ο ΠΟΑ κρατούσε χωρίς κόπο το 1-0, ενώ στο 77ο λεπτό όλα έγιναν πιο εύκολα μετά το δεύτερο τέρμα. Αφού πρώτα ο Λένγκας λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι), ο Τριανταφύλλου με σουτ (μετά το κόρνερ του Ρουμπάκη) έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν ένα γκολ για να μπουν ξανά στο ματς (έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 87′ με το δοκάρι του Βιτώρου), αλλά ο ΠΟΑ κράτησε έως τέλους το υπέρ του 2-0 και πήρε στο τρίποντο της νίκης.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (79′ Μπερκης), Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου (88′ Τοπάλι), Τριανταφύλλου, Ντάμπος (65′ Ρωμανάκης), Πατηνιώτης

ΑΕΜ: Λουτριώτης, Μυρθιανός, Σιόρες, Μποτωνάκης, Λένκα, Στούπης (65′ Κριτσωτάκης), Μπακάλης, Δελήμπασης, Βιτώρος, Μηνάς, Μερτίρι (51′ Ντινιωτάκης)

Διαιτητής: Κουκουράκης