Connect with us

8ος Όμιλος

ΠΟΑ-Άγιος Ιερόθεος 2-1

Published

on

Με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου ο ΠΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγιο Ιερόθεο, επικρατώντας 2-0 για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό με σουτ του Χαρίτου από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν απειλές στην αντίπαλη εστία, αλλά πάλι ο ΠΟΑ ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, με την έναρξη του β’ μέρους και μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Άγ. Ιερόθεου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη στον ΠΟΑ. Ο Αγιος Ιερόθεος στο τέλος πέτυχε το γκολ της… τιμής, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του, μένοντας στους βαθμούς έναντι 21 των αντιπάλων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΟΑ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης (85′ Πατινιώτης), Χαρίτος (90′ Χαμαλάκης), Πετράκης, Τζανής, Γιαλιτάκης (76′ Ντάμπος), Παπαδομιχελάκης, Τριανταφύλλου, Φραγκιαδάκης (63′ λ.τ Ξηρός), Καρβελλάς

ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόππας (52′ Γκουτσουλάς), Κάτσαρης, Μαρτίνος, Μανδαμανιώτης, Σιμιτζής, Λέσι, Αργυρίου, Μιζάμης, Κράσι (50′ Μαντζώρος)