Connect with us

7ος Όμιλος

Πλησιάζει ο Κόντι στη Σαντορινη

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι με τη σεζόν που πραγματοποίησε θα έβρισκε άμεσα ομάδα να ικανοποιεί τα… θέλω του.

Άλλωστε, τα διαπιστευτήρια του τα είχε δώσει από την περίοδο που αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμό του Πανιώνιου.

Η αναφορά μας γίνεται στον Γιάννη Κόντι που σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανθηραϊκό.

Μετά τους Χρήστο Βορύλλα, Ηλία Διαμαντή, Κυριάκο Τσίγκρο και Δημήτρη Γαϊδαρτζή, το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας από τη Σαντορίνη φαίνεται πως είναι ο πρώην άσος του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο 29χρονος άσος παίζει στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου. Σπουδαίο ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη, έπαιξε το γεγονός, ότι οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού με προσωπικές ενέργειες κατάφεραν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να δείξουν για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι κινούνται έξυπνα και με μεθοδικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο. Ο Κόντι προέρχεται από μια θετική σεζόν στον Αστέρα Βλαχιώτη όπου τερμάτισε στη 2η θέση του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ατλαντίδα με την οποία κατέκτησε Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, ενώ τον ίδιο τίτλο είχε πανηγυρίσει προ μερικών χρόνων από το πέρασμα που είχε από την Τριγλία Ραφήνας.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Γλυφάδας, Απόλλωνα Καλαμαριά, Χαϊδάρι, Κισσαμικό, Ζάκυνθο, Πανιώνιο και Φωστήρα, έχοντας πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.

-Για επέλεξες τον Πανθηραϊκό ώστε να συνεχίσεις την καριέρα σου;

Γιατί με κάλυψαν σε πολλά θέματα και στον τομέα της οικογένειας μου που ήταν βασικός λόγος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα υγιές σωματείο.

Πληροφορήθηκα από τον συμπαίκτη μου στη Γλυφάδα, Μάνας, ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα. 

-Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;

Η ομάδα έχει κάνει καλές κινήσεις και θεωρώ ότι ο Πανθηραϊκός θα πρωταγωνιστήσει. Έχει καλούς παίκτες και σοβαρή διοίκηση και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

-Προσωπικοί σου φιλοδοξίες;

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να δικαιώσω τη διοίκηση για την επιλογή τους. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κόντι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί που μεγάλωσε κατά την εφηβική του ηλικία στην Νάξο, πραγματοποιώντας ολιγοήμερες διακοπές πριν εγκατασταθεί στη Σαντορίνη. Ο Κόντι μεταξύ άλλων έχει περάσει σε νεαρή ηλικία από τα τμήματα υποδομής του Πανναξιακού.

***Στη φώτο ο Γιάννης Κόντι βρίσκεται στο γνωστό καφέ ”Bossa” που βρίσκεται στη Νάξο, με τον δημοσιογράφο, Κυριάκο Παντζαρίδη…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply