Connect with us

3ος Όμιλος

Πλήγμα με Χατζηνικολή

Published

on

Άσχημα ήταν τα νέα από το στρατόπεδο του ΑΟ Λουτράκι σχετικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Χατζηνικολή. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο έμπειρος μέσος έδειξαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ασφαλώς η απόφαση του παίκτη δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη ωστόσο πολύ δύσκολα ο ίδιος θα μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει αποθεραπεία φοβούμενος ότι στο μέλλον υπάρχει περίπτωση να συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο.

Στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο, ο Ζερβός και Νότης μπήκαν χθες στο κανονικά πρόγραμμα ενώ τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Γκαρμίρης ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα

Σκέψεις για φιλικό με Πανηλειακό

Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι οι νεοφώτιστοι την ερχόμενη εβδομάδα δε έχουν υποχρεώσεις αφού θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν αφού το τεχνικό επιτελείο θέλει να τους διατηρήσει σε εγρήγορση. Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Μεσολόγγης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Επικρατέστερος αντίπαλος είναι ο Πανηλειακός καθώς η ομάδα του Πύργου δεν έχει υποχρεώσεις το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Football League. Οι ‘οράνιε’ περιμένουν απάντηση σήμερα από τους κόκκινους προκειμένου να γνωρίζουν εάν θα αγωνιστούν τελικά.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply