Connect with us

7ος Όμιλος

Πλήγμα με Φύτρο στην Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Μεγάλο πλήγμα υπέστη η ομάδα της Θύελλας Καμαρίου αφού η είδηση το σοβαρό τραυματισμό του Μάρκου Φύτρου προβλημάτισε τεχνικό επιτελείο και διοίκηση.

Ο έμπειρος μέσος στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο μέρος της σεζόν.

Ο ικανότατος άσος που αγωνίστηκε μόλις σε τρια ματς και αυτά αφορούσαν το Κύπελλο Ελλάδας, δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Χθες, υποβλήθηκε σε εξέταση από τον γιατρό του Παναθηναϊκου, Παναγιώτη Κουλουμέντα, στην Αθήνα, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Αύριο, ο ποδοσφαιριστής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ευχή όλων είναι να επιστρέψει πιο δυνατός και σιδερένιος αφού πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα που προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του σε ομάδες των Κυκλάδων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Θύελλας

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Μάρκο Φύτρο.

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τις θερμές ευχές του για την επιτυχία της επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί thn Pme,pth 18/10/2018 o Μάρκος Φύτρος, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια άτυχη στιγμή στη προπόνηση της ομάδας μας.

Η επέμβαση θα γίνει στο Metropolitan από τον κ. Κουλουμέντα Παναγιώτη.

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εύχεται στον Μάρκο Φύτρο ταχεία ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά μας.