Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πιο ανταγωνιστικός ο Πυθαγόρας

Published

on

Την Δευτέρα 28/8 ξεκινά την προετοιμασία του ο Πυθαγόρας Περάματος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται στα γηπεδάκια Planet  5χ5  του Θ. Ζάχου  και ώρα19.30 αφού το γήπεδο Περάματος παραμένει προσωρινά κλειστό λόγω ανακατασκευής του αγωνιστικού  χώρου

«Σκοπός για την φετινή σεζόν είναι να παρουσιάσουμε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό σύνολο και να διεκδικήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία σε σχέση με την περσινή σεζόν.» δήλωσε ο προπονητής του Πυθαγόρα Δημήτρης Μάνσαλης .

Στα θετικά είναι οτι παρέμεινε όλος ο βασικός κορμός της ομάδας όπου αναμένεται μετά τις ήδη 2 μεταγραφές του 23 χρονου μέσου Μάρκου Χελιώτη από τον Πρωταθλητή Καλλιθέας και του 27χρονου ακραίου μέσου Αναστάσιου Ροδίτη από την ΑΕ Περάματος  να δυναμωθεί και άλλο τις προσεχείς ημέρες με στοχευμένες μετεγγραφές ουσίας όπου και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ήμερες.

*Η διοίκηση του Πυθαγόρα ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που  αποχώρησαν από την ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία και υγεία για τη συνέχεια .

Είναι οι Ιάκωβος Χασάπης που μετεγράφηκε στον Παννεαπολικό, Θανάσης Χατζηαργυρίου , και Μαρίνος  Μανώλης που πήγαν στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου,  Άγγελος  Κυπριώτης που κατέληξε στον Ολυμπιακό Περάματος, Νίκος Λακέρδας που μετακινήθηκε στο Νέο Ικόνιο και Γιάννη Παράσχο που πήγε στον Αστέρα Κερατσινίου .

*Δυο παίκτες που είχαν τραυματιστεί σοβαρά την χρονιά που πέρασε, ο Γιώργος Κοσυφάκης( αγκώνας) και Άγγελος Σπυριδάκος  ( γόνατο)επανέρχονται φέτος στην αγωνιστική δράση και θα βοηθήσουν.