Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεύκη-Πετράλωνα 1-2

Published

on

Το πρώτο παιχνίδι των Πετραλώνων στην Α’ ΕΠΣΑ μετά την επιστροφή τους από την Β’ κατηγορία συνοδεύτηκε με νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1 της Πεύκης για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου όντας καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έφτασε στη νίκη και πλέον κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα. Στο 2′ ο Παπαδακης με ωραία σέντρα βρήκε τον Μπερτσιά και το τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν 23 αργότερα με φάουλ του Κοντογιαννόπουλου, με τον Γιαννόπουλο στο 61′ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Αχιλλέα Κατσιούλη κάνοντας το 1-2 χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Βασαρμίδης, Αγγελόπουλος, Τζελάι, Ανδρέου, Παππας, Μπέτσης, Λάμπης, Κοντογιαννόπουλος, Πετράκης, Τζελεπέ (73′ Κουτσιαύτης), Μακρινικόλας (57′ Χατζηθανόπουλος).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Δωριάδης, Βελλής, (82′ Κυριόπουλος) Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κουντούς, Μπερτσιάς, Γιαννόπουλος (70′ Καρούμπαλης), Καριατλής (85′ Ντετια), Παπαδάκης, Κατσούλης (61′ Κυριακάκης).