Connect with us

stoplekto

Πετυχημένη η γιορτή του Αετού Κορυδαλλού

Published

on

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σινέ Παράδεισος, ο Αετός Κορυδαλλού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια εκδήλωση, που είχε πάλι μεγάλη επιτυχία, ενώ έγιναν και οι καθιερωμένες βραβεύσεις.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου Θεόδωρου Νικολάου και του Αντιπροέδρου Δημήτρη Μπούγα και την παρουσία έκανε όπως πάντα ο Γιάννης Ποντίκης.

Στη γιορτή τιμήθηκαν ο ποδοσφαιριστής του προπαιδικού Κώστας Ντάνος, με το βραβείο fair play, ο φίλος του σωματείου Γιάννης Μακρυγιάννης, ο οικονομικός διευθυντής του Ιατρικού Αθηνών Μανώλης Μαρκόπουλος και ο παράγοντας του ΑΟ Κορυδαλλού Νίκος Χοχλάκης, για την προσφορά του στο άθλημα και ακόμα με το βραβείο μητέρας αθλητή, τιμήθηκε η Ειρήνη Μαρτάκη, που τα δυο της παιδιά αγωνίζονται στον Αετό και επίσης ο παλιός ποδοσφαιριστής των Δία Κορυδαλλού, Ηρακλή Νικαίας και Διαγόρα Αιγάλεω παραολυμπιονίκης Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

 

Έγινε προβολή βίντεο με στιγμιότυπα από Ακαδημίες και αντρική ομάδα, ενώ ανέβηκαν στο βήμα όλοι οι προπονητές των τμημάτων του Αετού και τα δυο κορίτσια από τη Γραμματεία και χειροκροτήθηκαν.

Δόθηκαν επίσης έπαινοι σε αθλητές και μαθητές που αρίστευσαν σε ΑΕΙ, ΤΕΙ , λύκειο και γυμνάσιο, ενώ κατά την κοπή της πίτας από τη διοίκηση ανέβηκαν στο βήμα οι τρεις πιο μικροί ποδοσφαιριστές του Αετού ηλικίας  3-4 ετών και τρεις από την πρώτη ομάδα Μηλιώνης, Φλέγγας, Χατζάκης.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν από τη δημοτική αρχή ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και οι Κώστας Βράκας, Παύλος Γερακάρης, Μιχάλης Λώνας, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Θεόδωρος Μερεντίτης, Ανδρέας Καπιτσίνος, Γιώργος Βιδάλης και Ελένη Γαλανοπούλου, ο σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιώργος Ρέμπης, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας, οι παλιοί Πρόεδροι του Αετού Νίκος Ανασόπουλος(και πρώην Πρόεδρος ΕΠΣΠ και πρώην Σύμβουλος ΕΠΟ), Νίκος Σιδηρόπουλος και Γιώργος Βαγγέλης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Πειραιά Κανέλος Τσίρμπας, οι εκπρόσωποι σωματείων Κώστας Πρέκας(Ερμής Κορ.), Γιάννης Λεκάκης, Νίκος Χοχλάκης και Τάσος Μάρθας( ΑΟ Κορυδαλλού), Βασίλης Τσιτούρας(Αστέρας Νίκαιας), Ταμπάκης(Δίας Κορυδαλλού), Μωραΐτης(Άνω Νεάπολη), οι προπονητές Μανδρέκας, Κουτσούκος, , Σκανάτοβιτς και πολλοί άλλοι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply