Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πετραλωνα-Αίμος Πετρούπολης 4-0

Published

on

Παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ο ΑΟ Πετραλώνων εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επικρατώντας με 4-0 του Αιμου Πετρούπολης.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου ήθελε αυτό το αποτέλεσμα ώστε να ανταπτερωθεί το ηθικό του μετά την ήττα στο ντέρμπι με τα Σούρμενα με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

Από την άλλη, ο Αίμος Πετρούπολης… πλήρωσε τα ατομικά του λάθη πετώντας λευκή πετσέτα από το α’ ημίχρονο έχοντας εννέα αλλαγές στη σύνθεση του.

Το 1-0 έγινε στο 24′ με τον Ντέντια, με τον Αχιλλέα Κατσιούλη λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 31′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 39′ ο Μινάι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και αφού έκλεψε τη μπάλα με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Στο 68′ ο Καρούμπαλης είχε δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχη, με τον Θεοδωρόπουλο στο 76′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 μετά από φάση διαρκείας και ασίστ του Κούντου μετά από το σουτ του Καρούμπαλη.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Δωριάδης, Βελλής (56′ Κούντου), Τηλιόπουλος, Ντέντια, Βαρδακώστας, Μίχας (62′ Αποστόλου), Καρούμπαλης, Κυριακάκης, Καραβάς (65′ Θεοδωρόπουλος), Μινάι (72′ Γεωργόπουλος), Κατσιούλης.

ΑΙΜΟΣ (Γιαννης Χλωρός) Λυρής, Μιχάλης, Λώλος, Ζούμπος, Ρούμπεν (46′ Γιαννούλης), Ταλιούρας Ν. (46′ Μπαρμπούδης), Ταλιούρας Δ., Δαρδαμάνης, Βγένης, Τσαβάρας (46′ Αντωνόπουλος (52′ λ.τρ. Τσιφάς)), Θεοδωρακόπουλος.