Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πετράλωνα-Άρης Πετρούπολης 3-0

Published

on

Η ομάδα των Πετραλώνων ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ αφού επικράτησαν με 3-0 του Αρη Πετρούπολης που μετά το 1-0 κατέρρευσε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου κατάφερε να προσπεράσει την ομάδα των δυτικών προαστίων και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι χάνοντας τη φάση του αγώνα με τον Σιδέρη στο 17′ ο οποίος από 2 μέτρα δεν εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ του ΣΙδέρη. Στο 39′ ο Δωριάδης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Μακρίδη, με τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ στο 51′. Ο Μπερτσιάς βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 76′ έγινε το 2-0 με κεφαλιά του ίδιου παίκτη ,με τον Σαλαπάτα στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) : Δωριαδης, Βελλής (65΄ Καρούμπαλης ) , Μιχαηλίδης, DEDIA( 43΄ Βαρδακώστας ) Χρόνης , KOUDOU, Μπερτσιάς, Αποστόλου ( 69΄ Σαλαπάτας ) , Καριατλής , MINAJ, Καραβάς ( 45΄, Κατσιούλης )

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Βασιλάκος , Παπαπαναγιώτου , Μακρίδης , Σιδέρης ( 80΄ Παούρης ) , Ζήκος , Γκουτζούλας( 66΄ Ζουζούλης ) , Παναγιωτίδης , Κυριαζής , Γαλανόπουλος