Connect with us

Uncategorized

Περιστέρι: Σε καλό δρόμο οι ακαδημίες

Published

on

Η βαρύτητα και η οργάνωση που δίνουν οι άνθρωποι του Περιστερίου στην ακαδημία αποδίδει συνέχεια καρπούς αφου είναι γνωστό ότι και στην πρώτη ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίζουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπηδήσει από τα σπλάχνα της.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται αφου οι παίδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΕ και Γ’ Εθνικής ηλικίας 1989-2000 κατέλαβαν την τρίτη θέση πίσω από Α.Ε.Κ , Πανιώνιο, και πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης και μπήκαν στους ημιτελικούς των play-off όπου θα αντιμετωπίσουν των Πανιώνιο το Σάββατο στο γήπεδο του Αγιαξ Ταύρου στις 15:30 .

Συγκέντρωσαν 43 βαθμούς σε 22 αγώνες έχοντας 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο ισοπαλίες είναι με την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ. 3-3 στα Σπάτα και 1-1 στο Περιστέρι. Προπονητής της ομάδος είναι ο Σάκης Αναστασόπουλος με βοηθό τον Γιώργο Βασιλόπουλο. Υπεύθυνος του τμήματος Κώστας Κομνηνός και υπεύθυνος των ακαδημιών Γιώργος Καραγιάννης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι οι : Καραγιάννης, Μωραΐτης, Μπαλούτσος, Μουστής, Κασιμάτης, Μπούζας, Αυγερινός, Γκίνο, Γιακάτογλου, Λίνο, Στανόγιεφ, Τσακτάνης, Καρράς, Ρέρας, Ντόκολας, Βέρσης, Αποστολόπουλος, Ταμβάκης, Κουκόπουλος.

Ο Σάκης Αναστασόπουλος δήλωσε : «Κάνουμε οργανωμένη και σε βάθος χρόνου δουλειά. Μ’ αυτά τα παιδιά δουλεύουμε πέντε χρόνια μαζί και είναι σίγουρο ότι πολλά από αυτά θα προχωρήσουν. Ήδη το σωματείο μας έχει δεχθεί κρούσεις από μεγάλες Π.ΑΕ. για μερικούς. »

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply