Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περιστέρι: “Για εμάς δεν υπάρχει πανηγυρισμος”

Published

on

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά από δύο συνεχόμενα μπαράζ με το ΚΑΜΑΤΕΡΟ και τη ΔΑΦΝΗ Παλαιού Φαλήρου πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες κατάφερε και παρέμεινε στην Α’ κατηγορία της Αθήνας .

Σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. τονίζεται :

« Μετά από μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο καταφέραμε τουλάχιστον να παραμείνουμε στην κατηγορία έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν είναι επιτυχία ούτε ήταν στόχος η παραμονή εξ’ αρχής για εμάς, γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχει πανηγυρισμός . Μια σειρά όμως από προβλήματα που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τα επισημάνουμε και να τα λύσουμε. Την κατάλληλη στιγμή ανταποκριθήκαμε όπως αρμόζει στην ιστορία και στη δυναμική αυτής της ομάδος και γι΄αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Γνωρίζουν όλοι ότι η θέση του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι τουλάχιστον στην Α’ κατηγορία της Αθήνας αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει με την παρουσία του τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα όσο και στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠ.ΣΑ. την ποιότητα του, την οργάνωση του, το βάρος της φανέλας του και την υποδομή του. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα ενεργοποιήσουμε και να τα υποστηρίξουμε όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα και να μας προβληματίσει η παρουσία μας την φετινή χρονιά ώστε να μην επαναληφθεί. Είναι καθήκον όλων μας. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠ.ΣΑ και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Δημητρίου Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση των κορυφαίων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στη χώρα όπως είναι αυτά της Αθήνας καθώς και για την άψογη διαδικασία των αγώνων μπαράζ παρά την κρισιμότητα τους. Επίσης συγχαρητήρια και στην Αθηναϊκή διαιτησία που πραγματικά στάθηκε στο ύψος της.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τόσο τον Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική όσο και τον πρωταθλητή του 1ου Ομίλου Χαραυγιακού .»

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Λ. Ιατρούδης Ν. Καβρίκας-Ιατρού