Connect with us

3ος Όμιλος

Περίπατο στο Ζευγολατιό για Αχαϊκή

Published

on

Αμφότερες οι ομάδες έψαχναν τη νίκη με δεδομένο ότι η διαφορά που τους χώριζε ήταν μικρή από την τελευταία θέση. Παρ’ όλα αυτά η Αχαϊκή έβγαλε σεληνιασμένο πρόσωπο στον αγώνα με το Ζευγολατιό επικρατώντας με 4-0 φτάνοντας τους 12 βαθμούς και τη 12η θέση. Από την άλλη,το συγκρότημα από την Κόρινθο μένει στην 13η θέση με 11 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 31′ ο Μικελάτος έκανε το 0-1, με τον Κωστούλα στο 39′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 61′ ο Αναγνωστόπουλος έκανε το 0-3, με τον Δριμαλά στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό 0-3. Στο 58′ αποβλήθηκε ο Μικελάτος με δεύτερη κίτρινη.

 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Β. Λαϊβεράς): Τσέλιος, Ατματζίδης, Σιγάλας, Φυσαράκης (75’ Μαρούλης), Ντούνης, Μαλαχάτης (60’ Σουμπέλας), Χουσελάς, Παινέσης, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κατσαβριάς (58’ Τσενάι).

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Μεντζελόπουλος (48’ λ.τ. Χαρίζι), Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Αγγελόπουλος (80’ Σωτηρόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Μικελάτος, Αναγνωστόπουλος (60’ Δριμάλας).