Connect with us

stoplekto

Περίεργο τροχαίο για Κούγια..

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Παναχαϊκή για «Περίεργο» τροχαίο που είχε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

 

«Επιστρέφοντας από πολύ σοβαρό ραντεβού που είχε στη Θήβα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

 

Συγκεκριμένα, οδηγώντας το Audi R8 αυτοκίνητό του το οποίο είναι ενός έτους καινούργιο και με ελάχιστα χιλιόμετρα ,έσπασε το ακρόμπαρο του δεξιού πίσω τροχού ενώ κινείτο επί της εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών.

 

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν το αυτοκίνητο να κάνει περιστροφές μέσα στο δρόμο και ευτυχώς να ακινητοποιηθεί δέκα πόντους από τις μπαριέρες.

 

Το ατύχημα έγινε μπροστά σε περιπολικό της τροχαίας εθνικών οδών και θεωρήθηκε περίεργο αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρείται υψίστης ασφαλείας.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έπαθε το παραμικρό και γερανός της τροχαίας το μετέφερε στο συνεργείο της Audi που βρίσκεται πολύ κοντά στα διόδια Αφιδνών για να ελεγχθεί από πραγματογνώμονα.

 

Κατά τον ιδιοκτήτη του εξουσιοδοτημένου συνεργείου Νίκο Ρόρη η συγκεκριμένη ζημιά θεωρείται απίθανο να εξηγηθεί τεχνικά.

 

Αύριο θα γίνει πραγματογνωμοσύνη επί του αυτοκινήτου και θα υπάρξει ανακοίνωση»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply