Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεντάστερος Όμιλος Περιστερίου στο Φάληρο

Published

on

Ότι ήθελε έκανε ο Όμιλος Περιστερίου στο Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου πέτυχε πέντε γκολ, είχε δύο δοκάρια και σημείωσε μια σημαντική δεύτερη νίκη στη σειρά ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη. Μπορεί στο 9′ ο Ηλιάδης να είχε δοκάρι για να κάνει το 0-1 αλλά ο Μπόσιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15′ με ωραίο χτύπημα φάουλ. Στο 28′ και στο 41′ ο Ηλιάδης βρήκε εστία για το 0-2 και το 0-3 αντίστοιχα ενώ στο 48′ ο Μπόσιος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 60′ ο Ηλιάδης σέρβιρε και ο Παπαναστασίου με κεφαλιά έκλεισε τον χορό των γκολ. Ο υψηλόσωμος φορ στο 77′ παραλίγο να κάνει το 0-6 αλλά το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία.

Παλαιό Φάληρο (Ανδρέας Μαντζούνης): Κάρσος, Καλογερόπουλος, Ακράτης, Γερακάρης, Τσάφος, Λουμίδης, Γιαννακόπουλος (21′ λ.τρ. Σουρδής, 68′ Βαμβακερής), Σακκάς, Ζαμπαράς, Κέντρος (63′ Καραγιάννης), Κωνσταντινίδης.

ΑΟ Περιστερίου (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Ιατρούδης, Βασίλογλου, Θανόπουλος, Χρόνης, Λιαγκόζης (63′ Πλέστης Π.), Μπόσιος (76′ Τζωρτζάτος), Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Αργυρός (68′ Πριγγούρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply