Connect with us

8ος Όμιλος

Πεντάρα παραμονής για την Ιεράπετρα-Επιστρέφει στο τοπικό η Κηφισιά

Published

on

Μια νίκη χρειάζονταν ο ΟΦΙ για να κέρδιζε την παραμονή στην κατηγορία, όμως η εξέλιξη του ματς με την Κηφισιά ήταν η καλύτερη δυνατή για τους γηπεδούχους.

Με επιβλητική εμφάνιση η Ιεράπετρα επικράτησε με 5-0 και παρέμεινε στην κατηγορία σε αντίθεση, με τους Αθηναίους που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφουν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το ματς ξεκινήσε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού πριν καν συμπληρωθεί 1′ στον αγώνα ο Κορέτα με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ντιατά ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 5′ ο Κόρετα έκανε την προβολή όμως ο Κυρίτσης μπλόκαρε, ενώ στο 16′ ο Καιμακαμούδης σούταρε μέσα από την περιοχή η μάλα κόντραρε στο Κορομηλά και πέρασε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Τζέλι μετά την εκτέλεση του Καραμπά έπιασε την κεφαλιά όμως προηγήθηκε επιθετικό φάου.

Στο 20′ εγινε το 2-0 για την Ιεράπετρα όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μούτσα και με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Στο 80′ έγινε το 3-0 από τον Μπλέντι για τον ΟΦΙ, με τον Παπαδόπουλου στο 80′ και τον Μπλέντι στο 90′ να διαμορφώνουν το τελικό 5-0.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης, Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Πετάσης, Μπλέντι,Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπητάς): Κυρίτσης,Τσερκέζος (46′ Έσλερ), Καραμπάς (65′ Παναγιωτόπουλος), Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμαρόγλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη (46′ Κωνσταντινίδης), Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης.