Connect with us

stoplekto

Πεντάρα, θέαμα και κορυφή για τα Πετράλωνα

Published

on

Την μοναξιά της κορυφής για πρώτη φορά απολαμβάνουν τα Πετράλωνα μετά το επιβλητικό 5-0 της Κυριακής στο Ρουφ κόντρα στο Κουκάκι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο χάρις τους εξαιρετικούς συνδυασμούς προϊόν της δουλειάς του Γαληνού Νικολαΐδη. Στο 32′ ο Μουρίκης άνοιξε το σκορ με περιπετειώδη τρόπο έπειτα από φάουλ του Κρεμμύδα δείχνοντας τον δρόμο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαρτέκας σκόραρε σε τετ α τετ και στο 43′ ο Τσολάνης ολοκλήρωσε όμορφα νέα συνεργασία των ‘κυανέρυθρων’ για το το 3-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε κάπως, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο τελευταίο τέταρτο. Το 4-0 στο 78′ χάρις τον Μουρίκη και το τελικό 5-0 από τον Κρεμμύδα στο 80′ φέρνοντας στην κορυφή τα Πετράλωνα έχοντας 22 βαθμούς, δύο μπροστά από την Δάφνη, τέσσερις από την Άμιλλα και πέντε από τον Παπάγο. Αντίθετα, οι ‘κυανόλευκοι’ έχουν 12 πόντους στην δέκατη θέση.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Π., Τζάκος Ε., Τσαλίκης Ε.

Κουκάκι (Παναγιώτης Γκίκας): Λεωνίδας/Κουνέτας, Σταύρου, Βελλής Γ., Μπαγιώτης, Ζέρβας, Τουλιαγκάνοφ, Βελλής Θ. (46′ Κοσμάς), Φέρκο (46′ Σιαδήμας), Τσαμπάζης (69′ Στυλιανίδης), Καρούμπαλης, Σταμούλης.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Αγγελακόπουλος (59′ Μάρος), Μουντράκης (46′ Παπαδάκης), Μακρυγιάννης, Λάππας, Τσολάνης, Μουρίκης, Παπαδόπουλος (74′ Παχίδης), Μαρτέκας, Κυφωνίδης, Κρεμμύδας.