Connect with us

stoplekto

Πειραϊκός- Ένωση Α.Α. Ρέντη 1-0

Published

on

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά προκρίθηκε ο Πειραϊκός, που κατέβαλε με 1-0 την Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καγιά στο  12’, αλλά ο Πειραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Καραλάγα στο 32’, που κέρδισε ο Τσαλατσάνης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν «καθάρισαν» το ματς με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και λαχτάρισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς οι Ρεντιώτες στο 81’ έχασαν πέναλτι(χέρι Θεοχαράκη) με τον Μιρτίντα, που απέκρουσε ο Λαγκαδίτης, ενώ στο 90’ ο γκολκίπερ του Πειραϊκού έσωσε σωτήρια την μπάλα σε κόρνερ με την βοήθεια του δοκαριού,  όταν από σουτ που έγινε η μπάλα κόντρατε και άλλαξε πορεία.

Καλός ο διαιτητής Ποτόγλου.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Γαντζούλας(32’ λ.τρ. Δημητρόπουλος), Ντζούρας, Θεοχαράκης, Καραλάγας, Γκούρι, Παυλίδης(59’ Σεϊντάρασι), Τραγανός, Τσαλατσάνης(88’ Πρωτονοτάριος), Ντερκρικοριάν(69’ Παφίλης), Ζωγράφος.

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Καπίρης, Σουράνης(81’ Βάκουλης), Ζιάι, Παπαθανασάκης, Καμαράδος Ε., Μπόγρης, Φιλόπουλος, Ζευτερίδης, Μιρτίντα, Σαράκος(78’ Μιχαηλίδης), Καγιάς(74’ Καμαράδος Χ.).

  • Η διοίκηση του Πειραϊκού πριν την έναρξη του αγώνα τίμησε τον επί σειρά ετών παράγοντα της Ένωσης Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη Κώστα Χαλιάσο.