Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Φώτη

Published

on

Η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου περιόδου 2015-2016 (1η &2η φάση) και ο Διαχωρισμός των ομίλων της Α΄  & Β΄ Κατηγορίας θα διεξαχθεί μεθαύριο 2/9 και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

***Η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη  Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μπορούν να  γίνουν   αυστηρά, όπως έχει τονίσει και η ΕΠΣΠ μέχρι και σήμερα…

***Και όπως όλα δείχνουν μία ομάδα φέτος δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην Α’ Κατηγορία. Ο λόγος για τον Αίαντα Σαλαμίνας που όπως φαίνεται μετά και το πέρασμα και της σημερινής ημέρας θα είναι «απών» μετά από 85 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Σαλαμίνιος παράγοντας Δημήτρης Νούσης μας είπε: « Σήμερα ξημερώνει μια μαύρη μέρα για το «Κουλουριώτικο» ποδόσφαιρο. Η καρδιά του Αίαντά μας σταματάει να χτυπά. Με τη Δήμαρχό μας απούσα, με τον σύνδεσμο ανύπαρκτο. Αυτό μας άξιζε και αυτό πάθαμε. Ντροπή σε όλους»..

***Με αρκετό ζήλο δουλεύει ο Νίκος Κεμεντζετζίδης στον Αργοναύτη. Ο νεαρός τεχνικός δεν αφήνει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και όλοι είναι ευχαριστημένοι, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν τον ιδανικότερο άνθρωπο που θα μπορούσε σε αυτή τη στιγμή να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.