Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Μοσχάτου και τον ΑΟ Καραβά αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς φιλάθλους του ερασιτεχνικού Πειραϊκού ποδοσφαίρου .Ευχή μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρεί ο κόσμος. Ο ηγέτης της ΑΕΜ Στέφανος Φαναρίτης στην προσπάθεια του να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έδωσε την ιδέα και παράλληλα προσκάλεσε την διοίκηση του Καραβά να παρακολουθήσουν μαζί με το ΔΣ. της ΑΕ Μοσχάτου τον αγώνα, έχοντας στην παρέα τους, την δημοτική ηγεσία Μοσχάτου – Ταύρου , διοικούντες της ΕΠΣΠ , δημοσιογράφους καθώς προσκεκλημένους των δυο συλλόγων . Σημαντική ομολογουμένως κίνηση .Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η ηρεμία. Εξάλλου το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο . Να απομονωθούν αυτοί οι λίγοι κακοί που μόνο προβλήματα  θέλουν να δημιουργήσουν ……

Να διευκρινίσουμε ότι 5 Νοεμβρίου είναι Δευτέρα , οπότε το σωστό είναι  Τετάρτη 7 Νοεμβρίου που θα γίνουν αγώνες για το Κύπελλο Πειραιά .Βρέθηκαν δυο ομάδες – οι πρώτες – που συμφώνησαν σε ημερομηνία διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου . Είναι ο Αστέρας Νίκαιας και ο Ερμής Κορυδαλλού . Που έδωσαν τα χέρια για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου . Όπως μας πληροφόρησε ο Σωκράτης Πτερνέας που ασχολείται πλέον διοικητικά με την Προοδευτική , την ημέρα εκείνη στο γήπεδο της Νίκαιας  για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνίζεται η Προοδευτική με τον Γιούχτα . Οπότε ο αγώνας Αστέρα Νίκαιας- Ερμή , θα διεξαχθεί ή σε άλλο γήπεδο ή σε άλλη ημερομηνία…..

Γράψαμε χθες για τον Μίλτο  Καλαϊτζίδη τον οποίο απέκτησε ο Αετός Κορυδαλλού και τον χρησιμοποίησε το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν τον είχε ανακοινώσει. Και χθες ο σύλλογος το έκανε . Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή ενός παίκτη με τεράστια προσφορά όπου κι αν έπαιξε . Στην Προοδευτική ξεχώρισε….

Επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος για να αναφερθεί  ότι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει της θέσης του Γενικού  Γραμματέα  ,, όπως δήλωσε ο κ. Στέφανος Φαναρίτης  . Χαρακτηριστικά μας είπε:  «Δεν είναι τετελεσμένο το θέμα  . Θα πρέπει πρώτα  να τελειώσουν κάποιες συζητήσεις που έχουν  ξεκινήσει μεταξύ μας .  . Θα πρέπει πρώτα να αλλάξουν κάποια θεσμικά πράγματα . Το Μοσχάτο είναι πάνω από μένα, πάνω από όλους μας »

Ο Πανφαληρικός με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον πρώην σύμβουλο της ΕΠΣΠ Μιχάλη Μουσελή που με δικές του προσωπικές ενέργειες κατάφερε να τους βρει χώρο ώστε να προπονείται η ομάδα , τώρα που είναι κλειστό το γήπεδο του ΣΕΦ. Παράλληλα όμως ο Μιχάλης βοηθά και άλλες ομάδες ώστε να μπορούν να προπονηθούν αυτές τις δύσκολες εποχές…..

Χατ τρικ σημείωσε την Κυριακή ο Σωτήρης Αλιάγας της ΑΕ Χατζηκυριακείου που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου…

Ο παίκτης βαδίζει στα 37 και μάλιστα είναι πολλά χρόνια κοντά στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπαϊωάννου με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ζέα πριν από 17χρόνια .Τα ίδια ισχύουν και για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της Χατζηκυριακιώτικης ομάδας τον Νίκο Στεφανίδη με τον οποίο ο Γιάννης έπαιξε μαζί του στη Ζέα…..

Μας διευκρίνισαν από την Αίγινα ότι το τέρμα που σημείωσε με  αριστοτεχνικό τρόπο από κόρνερ στον αγώνα με τους Νέους Ευγενείας ο Κώστας Τρίμπος δεν ήταν αυτογκόλ .Η μπάλα έχει πορεία προς το τέρμα και αν υπάρχει επαφή του αντιπάλου είναι μέσα από την η γραμμή ή πάνω στην γραμμή….

Κοινή συναινέσει λύθηκε όπως γράψαμε από χθες η συνεργασία της Δόξας Πειραιά με τον προπονητή Λευτέρη Άννινο . Ο τελευταίος δήλωσε ότι «όλα τα ωραία πρέπει να έχουν και  ωραίο τέλος.» και ευχαρίστησε την οικογένεια της Δόξας για τη συνεργασία. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δόξας Γιάννης Παπαϊωάννου  έγραψε στο facebook ,με κάθε ειλικρίνεια . Προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα . Μέσα σε λίγες γραμμές τα είπε όλα . Τόνισε χαρακτηριστικά :

«Το κεφάλαιο Άννινος Λευτέρης για την Δόξα μόλις έκλεισε.  Τον ευχαριστώ για την συνεργασία!!!Ελπίζω να νιώθει ότι και εγώ!!!Έδωσε και πήρε πολλά!!(δεν εννοώ οικονομικά).Οπότε και οι 2 πλευρές πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένες!!!!Απλά ρε γαμώτο….το γυαλί ράγισε!!!»……

Η διοίκηση του  ΑΟ Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί τον Αστέρα Κερατσινίου και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Ιωακείμ για την παραχώρηση των αποδυτηρίων της ομάδας τους , στον αγώνα με τον Άρη Αμφιάλης την περασμένη Κυριακή. Επίσης ευχαριστεί τον διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Δαμιανάκη για την άριστη διαιτησία του…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply