Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Στη διαδικασία της χθεσινής κλήρωσης της 4ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, υπάρχει  μπέρδεμα με τις ημερομηνίες.  Το πιθανότερο είναι οι οκτώ αγώνες να διεξαχθούν σε τρεις δόσεις . Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου με ομάδες της Α’ Πειραιά και του Αστέρα Νίκαιας που έχουν κληρωθεί μεταξύ τους αφού δεν έχει πρωτάθλημα λόγω της εθνικής εορτής, καθώς και τις Τετάρτες 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου , όπου μετέχουν και ομάδες της Γ’ Εθνικής . Όλα αυτά βέβαια κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των σωματείων . Τώρα  έχουμε και γηπεδικό πρόβλημα μετά το κλείσιμο του Κορυδαλλού, για το οποίο παρεμπιπτόντως να πούμε ότι  σήμερα αρχίζουν οι εργασίες… Οι εκπρόσωποι του Αστέρα Νίκαιας Βασίλης Τσιτούρας και Ερμή Κορυδαλλού Ανδρέας Ποτηριάδης δυο ομάδων που κληρώθηκαν μεταξύ τους, συμφώνησαν ο αγώνας τους να γίνει στις 27/10. Ο αγώνας ΑΕ Περάματος – Αμφιάλης θα γίνει ή στις 27/10 ή στις 7/11 . Όχι όμως στις 31/10 αφού εκείνη τη μέρα αγωνίζονται οι Μικτές Πειραιά εναντίον της Αθήνας . Ως  προπονητής των Νέων της ΕΠΣΠ  είναι ο Τέλης Μελάς τεχνικός της ΑΕ Περάματος…..

15 μήνες έμεινε κοντά στη Δόξα Πειραιά ο Λευτέρης Άννινος . Αν δεν κάνω λάθος είναι ο τέταρτος προπονητής που αποχωρεί φέτος από ομάδα Α’ Κατηγορίας  μετά τους Φουρίκη, Τζαμπαζάκη, Αλειφεράκη. Η συνεργασία του νεαρού τεχνικού με τον ιστορικό  σύλλογο λύθηκε κοινή συναινέσει «Όλα τα ωραία πρέπει να έχουν και  ωραίο τέλος.» δήλωσε ο Λευτέρης που ευχαριστεί την οικογένεια της Δόξας και τους ποδοσφαιριστές της για την άριστη συνεργασία που είχαν.

Τώρα ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Αναμένονται εξελίξεις …..
Στον ΑΟ Κορυδαλλό ανέλαβε προπονητής ο Στάθης Φουρίκης που είχε αποχωρήσει παραμονές πρωταθλήματος από την Ελλάδα Ποντίων . Δύσκολο το έργο για τον έμπειρο τεχνικό που αντικατέστησε τον ικανότατο Δημήτρη Αλειφεράκη. Όμως είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει όσο μπορεί καλύτερα  για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει……

Έβγαλε είδηση  ο Στέφανος Φαναρίτης στη συνέντευξη του  που έδωσε σε σάιτ του Μοσχάτου( moschatomag ) . Ο ηγέτης της ΑΕΜ μαζί με τον συνεργάτη  του Βασίλη Γκούμα  θα είναι αναπληρωτές πρόεδροι του συλλόγου . Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κυρλής . μια παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου που έχει γράψει ιστορία  με την ομάδα αλλά και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα .«Το να τιμάς έναν άνθρωπο μετά από 40, 50 χρόνια όταν δε θα βρίσκεται στη ζωή δε μου λέει και κάτι! Την αγάπη σου, την ευγνωμοσύνη σου πρέπει να τη δείξεις όταν πρέπει, όπως και τις τιμές που αξίζει!!» δήλωσε ο κ.Φαναρίτης που προχώρησε και σε μια ακόμα σοβαρή κίνηση . Με δική του πρόταση ανέλαβε Γενικός Γραμματέας ο Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος, ένας άνθρωπος άξιος που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και αγαπάει την Α.Ε.Μοσχάτου όσο λίγοι. Και ο Στέφανος Φαναρίτης πρόσθεσε : «Δε θα στερήσω από κανένα να έρθει εδώ μέσα και να βοηθήσει, αρκεί η αγάπη του για την ομάδα να είναι ανιδιοτελής!»…..

Πέρασαν 10 μέρες για να πάρει θέση   ο Τέλης Ζαρωτιάδης  για αυτά που συνέβησαν στον αγώνα με την Σπίθα . Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Φαλήρου θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που έθιξαν τον ίδιο αλλά κυρίως το σωματείο . Με την επιστολή που μας  έστειλε δεν ονοματίζει, αλλά «φωτογραφίζει » αυτούς κατά των οποίων θα κινηθεί λέγοντας ότι συγκεντρώνει συνεχώς στοιχεία σε βάρος τους……

Το ντεμπούτο με την φανέλα του Αετού Κορυδαλλού έκανε  το Σάββατο ο Μίλτος Καλαϊτζίδης. Είναι  ο 29χρονος αριστερός μπακ- χαφ που αποκτήθηκε από την Προοδευτική, πριν από λίγες μέρες . Βέβαια ανακοίνωση από την διοίκηση του Αετού δεν έγινε ποτέ , για την ώρα τουλάχιστον …..

Πέρυσι ο Γιώργος Μούτσας  έφυγε από τον Κορυδαλλό για να παίξει στον  Άγιαξ Ταύρου . Φέτος επιστρέφει στην πόλη. Αλλά όχι στον Αετό . Στον γειτονικό  Ερμή πήγε προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας. Με την παλιά του πάντως δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος , αφού δεν είναι στον ίδιο όμιλο…..

Δυο νίκες απέμειναν για να φτάσει η ομάδα τις πέντε συνεχόμενες και ο πρώην πρόεδρος να μετατραπεί σε φροντιστή , βάσει του στοιχήματος που έχει παιχτεί. Λέγεται ότι βρίσκεται σε δίλημμα και κατά βάθος θέλει να μην νικήσει η ομάδα του σε ένα από τα δυο επόμενα παιχνίδια ,μήπως και γλυτώσει. Για καλό και για κακό πάντως έχει αρχίσει εντατικές προπονήσεις στο …σκούπισμα και στο πλυντήριο ρούχων , έτσι ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος την κατάλληλη ώρα…..

Αν και ο τέως πρόεδρος και πιθανός… φροντιστής προορίζεται για  υψηλή θέση. Σε επιτροπή της ΕΠΣΠ παρακαλώ. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα….