Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΠ επισημαίνει ότι για  τα θέματα Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου  καθώς και για τα πρωταθλήματα υποδομών την ευθύνη την  έχει  η διοίκηση και οι αρμόδιες επιτροπές και όχι οι υπάλληλοι που δεν έχουν αρμοδιότητες σε αρκετά θέματα, εκτός αυτών της λειτουργίας των γραφείων της ‘Ένωσης. Καμιά ομάδα- έστω και με αίτημά της δεν μπορεί να αγωνίζεται τις ημέρες και τις ώρες που θα θέλει πάντα διότι μπορεί να παρουσιάζονται προβλήματα στα υπόλοιπα σωματεία  που  αρκετές φορές οφείλουμε να σεβαστούμε, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει έγγραφο αίτημα από τους υπευθύνους του εκάστοτε σωματείου…….

Τελικά η κάρτα υγείας θα ισχύσει από το νέο έτος

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά  από σήμερα θα μπορεί να διαθέσει στα σωματεία μας ένα αριθμό Καρτών Υγείας (50 τεμ.), ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία. Από την 1/1/2019

δεν θα μπορεί αθλητής να αγωνισθεί  χωρίς να προσκομίζει στους διαιτητές την ατομική  Κάρτα Υγείας, που θα συνοδεύει το δελτίο Ποδοσφαιριστή Ε.Π.Ο. Επισημαίνουμε ότι η Κάρτα Υγείας αφορά όλους τους αθλητές- ποδοσφαιριστές Ανδρικών & Ακαδημιών, καθώς και των σωματείων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως επίσης και των Γυναικείων Ομάδων……

Τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές η έδρα του Περαμαϊκού και με 100€ πρόστιμο ο σύλλογος για απειλητική- υβριστική – αντιαθλητική συμπεριφορά μελών του ΔΣ στον αγώνα Κυπέλλου με την Χαλκηδόνα  . Ο ιστορικός σύλλογος κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα . Είναι κρίμα να πληρώνει τις απερισκεψίες κάποιων . Όσο για  το μέλος του ΔΣ Μάκη Αλεξίου που επίσης τιμωρήθηκε για τους ίδιους λόγους με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας  για ένα  (1) μήνα και χρηματική ποινή 100€, Να πούμε ότι πρόλαβε και παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Περαμαϊκού . Όμως ο Μ. Αλεξίου τιμωρήθηκε όχι μόνο  για τον αγώνα Περαμαϊκού – Χαλκηδόνας , αλλά και γι’ αυτόν ανάμεσα στον Ηρακλή Νίκαιας και τον ΑΟ Καραβά που έγινε την επόμενη μέρα…..

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης . .Ένας κορυφαίος παράγοντας του Πειραϊκού ποδόσφαιρου άριστος γνώστης των κανονισμών για τους οποίους ενημερωνόταν συνεχώς . Ένας μεγάλος και αγνός εργάτης  που άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό  . Η απουσία του συνεχίζει να είναι αισθητή. Ήταν ο τελευταίος μεγάλος από τους ρομαντικούς και άξιους ανθρώπους του ερασιτεχνικού Πειραϊκού ποδοσφαίρου . Μας λείπεις φίλε Τζόρνταν . Μας λείπουν οι συμβουλές σου και οι γνώσεις σου. Ένα είναι το σίγουρο. Πως δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ….

To θέμα της αλλαγής ημέρας του αγώνα Χαραυγής- Ερμή Κορυδαλλού πήρε διαστάσεις . Μετά τα όσα έγραψε χθες η στήλη , ήλθε η απάντηση του Σωκράτη Πτερνέας στα όσα μας είπε χθες ο πρόεδρος των Κορυδαλλιωτών Κώστας Πρέκας :

«Σεβαστέ φίλε πρόεδρε του Ερμή κύριε Πρέκα επειδή αναφέρεστε στο όνομα μου γνωρίζετε όπως και όλος ο Πειραιάς ότι η Χαραυγή παρότι συγκυριακά φέτος δεν ασχολούμαι ενεργά διοικητικά παραμένει η παθολογική μου αγάπη και αναπόσπαστο κομμάτι μου.
Σάς γνωρίζω ότι το γήπεδο Χαραυγής ιδρύθηκε και με την συμβολή της μετριότητας μου ως παράγοντα πριν τριάντα οχτώ χρόνια ως αντάλλαγμα του εργοστασίου τσιμέντων για τον καρκίνο που ανάπνεε η νεολαία της Χαραυγής δεκαετίες πριν.
Γι’αυτό στο γήπεδο αυτό αγωνίζεται μόνο Σάββατο επί τριάντα χρόνια και το ίδιο θα πράξει τα επόμενα εκατό.
Οι φιλοξενούμενοι φιλικά σωματεία αν έχουν περάσει το νόμιμο σαράντα οχτάωρο παίζουν Σάββατο όπως έκανε και η ομάδα μας το 2013 και εκμεταλλεύτηκε τότε ο Ερμής την ευνοϊκή συγκυρία και μας διέσυρε.
Τώρα ως φυσική γηπεδούχος η Χαραυγή έχει το προνόμιο να επιλέξει πως και τι ώρα θα αγωνίζεται αφού η νομιμότητα την ευνοεί.
Καλή σας επιτυχία σε έναν καλό αγώνα διαφήμιση πιστεύω για τίς ομάδες για την ΕΠΣ Πειραιά και για όλους μας»

Ακολούθησε η ανταπάντηση του Κώστα Πρέκα :

«Αγαπητέ φίλε Σωκράτη η προσφορά σου στην Χαραυγή και γενικότερα στο πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι γνωστή στους πάντες και είσαι άξιος συγχαρητήριων γι αυτο…Ο αγώνας όμως όπως ξέρεις είχε οριστεί από την ΕΠΣΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΠΟΤΕ χωρίς την δική μου συναίνεση κάτι που δεν αναφέρεις στην ανάρτηση σου. Πιστεύω οτι θα το αναφέρεις για την σωστή ενημέρωση όλων…Τέλος γνωρίζουμε όλοι ότι ο ΕΡΜΗΣ και η ΧΑΡΑΥΓΗ είναι δυο από τα ιστορικοτερα σωματεία του Πειραιά και αν χρειαστώ μπορούν να παίξουν οποιαδήποτε μέρα, τουλάχιστον αυτό ισχύει από την πλευρά μου . Εύχομαι να έχουμε ενα αγώνα αντάξιο της ιστορίας μας μακριά από μικροσωματειακές σκοπιμότητες που να αποτελέσει διαφήμιση για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Με εκτίμηση Κώστας Πρέκας»

Διαβάσατε τις  δυο ανακοινώσεις . Πέρα από το θέμα ποιος ήθελε και ποιος δεν ήθελε , οι επιστολές αυτές «εκπέμπουν υγεία» . Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από δυο σημαντικούς παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου……

Επέστρεψε στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Φώτης Κολιούσης.  Έφυγε (το καλοκαίρι) , πήγε (στην Ελλάδα Ποντίων), είδε ( πολλά και διάφορα ) και απήλθεν επιστρέφοντας στο νησί…..

Τελικά το πουλί πέταξε και μετά από μερικά…τιτιβίσματα δεξιά κι αριστερά,  επέστρεψε στη…. φωλιά του….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply