Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Αυτή την φορά το Κύπελλο δεν θα έχει όνομα .

Στον ανώνυμο ερασιτέχνη παράγοντα θα είναι αφιερωμένος ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Πειραιά  με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΠ. Σε αυτόν  που αφιερώνει χρόνο και χρήμα για την ομάδα του. Για το ποδόσφαιρο. Σε αυτόν που παραμελεί το σπίτι του , την οικογένεια του , για το σωματείο του και για την μπάλα. Σε αυτόν που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…..

Στην δέσμευση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη  για το 5% από την επιχορήγηση στις τηλεοπτικά «άστεγες » ΠΑΕ ότι θα διατεθεί σο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης  Σπάθας στην ομιλία του κατά την διάρκεια των προχθεσινών κληρώσεων  των Πειραϊκών πρωταθλημάτων και Κυπέλλου . Μάλιστα τόνισε ότι ο υπουργός τόνισε δημόσια στην κρατική τηλεόραση ότι θα διατεθεί αυτό το ποσοστό , μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Στέλιος Μπρατσόλης που συνεργάστηκε για το θέμα αυτό με τον Γιάννη Σπάθα. Ο τελευταίος που δεν μασάει τα λόγια του τόνισε από βήματος :« Περιμένουμε από τον κ. υπουργό να υλοποιήσει τη δέσμευση του» και κατέληξε μεταξύ σοβαρού και αστείου:« Έχουμε στήσει το δόκανο και περιμένουμε .»…..

Λάβαμε επιστολή από τον πρόεδρο της ΑΕ Νίκαια Γρηγόρη Σπήλιο αναφορικά  με τους λόγους που δεν λάβει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα:

«Σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. μας για αναστολή λειτουργίας της ανδρικής μας ομάδας για ένα χρόνο. Πρώτον Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του Πειραιά και πολύ περισσότερο τους Παράγοντες που ματώνουν κυριολεκτικά για να υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεύτερον και σημαντικότερο ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣ Πειραιά και για την προσπάθεια της αυτή της απονείμουμε τα εύσημα μας, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά αυτούς τους Χαλεπούς καιρούς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει Οικονομική βοήθεια από πουθενά και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά από την έλλειψη αθλητικών χώρων στον Πειραιά. Εμείς το βιώνουμε αυτό ειδικά στο πετσί μας αναγκαζόμενοι εδώ και μια 10αετια να πληρώνουμε ιδιωτικούς χώρους για τις ακαδημίες μας . Πιστεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι κάτι θα συμβεί από τις συζητήσεις και λ.π που λαμβάνανε χώρα εκείνες τις ημέρες (δεν μας περισσεύουν χρήματα να πληρώνουμε παράβολα συμμέτοχης). Επειδή λοιπόν σεβόμαστε Ποδοσφαιριστές – Παράγοντες ομάδων – θεσμούς όπως η ΕΠΣ Πειραιά και σεβόμενοι πάνω από όλα και τους εαυτούς μας αναγκαστήκαμε με Πόνο ψυχής να πάρουμε αυτή την απόφαση. Τελειώνοντας να σου υπενθυμίσουμε κάτι που λέει ο λαός μας Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!» Εκεί λοιπόν που όλα ουσιαστικά είχαν τελειώσει ήλθε η τελευταία πρόταση από την δήλωση του Γρηγόρη Σπήλιου να μας …ταρακουνήσει αρκετά ;; Τι υπονοεί ο πρόεδρος ; Το πιθανότερο είναι να περιμένει κάτι  από κάπου. Λέτε λοιπόν να αναθεωρήσουν την απόφαση τους οι Νικαιώτες και να κατέβουν στο πρωτάθλημα.. Για να δούμε….

Σήμερα και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθούν  στα γραφεία της ΕΠΣΠ οι κληρώσεις  των Πρωταθλημάτων Κ18 & Κ16 περιόδου 2018-2019(διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος). Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αγωνιστική των δύο Πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου……

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΠ η συγκέντρωση παρατηρητών  της Ένωσης ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων ……

Σύσσωμη η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Χαρτοματσιδη στη δύσκολη στιγμή που περνάει με το πρόβλημα υγείας της μητέρας του. Γιατί στον Κορυδαλλιώτικο σύλλογο όλοι λειτουργούν σαν μια αγαπημένη οικογένεια. Και στα εύκολα και στα δύσκολα….

– Το Διοικητικό Συμβούλιο, και ο Προπονητής του Αργοναύτη, Στέφανος Μεϊμάρογλου, ευχαριστούν από καρδιάς, τον πρόεδρο της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Μάνο Βατσινά, για την ειλικρινή και σημαντική συνεργασία των δύο ομάδων  στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και  εύχονται ολόψυχα, κάθε επιτυχία στην ομάδα της Δάφνης, στο προσεχές πρωτάθλημα…….

Για πρώτη φορά ο νεανικός  Πήγασος Αγίου Διονυσίου στην πεντάχρονη ιστορία του προκρίθηκε στην 2ηφάση του Κυπέλλου Πειραιά .  Σιγά το πράγμα θα μου πείτε. Εδώ ο Αστέρας Νίκαιας πέρασε  χωρίς αγώνα στην 3η φάση!!! . Χαίρε ..φάρδος αμέτρητο…..

Τελικά μόνο ο Παννεαπολικός δεν ανακοίνωσε τις μεταγραφές του;;;;;….