Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ξεκινά σήμερα με αγώνες Κυπέλλου η αγωνιστική χρονιά στον Πειραιά. Μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη εξαιτίας των γηπεδικών προβλημάτων .Δεν θα αρκεστούμε στα ευχολόγια . Απλά να γίνει μια προσπάθεια να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες όσο το δυνατόν γρηγορότερα  για να σταματήσει η ταλαιπωρία των σωματείων που πηγαίνουν από δω κι από κει για να προπονηθούν. Επίσης όλοι μαζί να απομονώσουμε τη βία και να μην υπάρξουν κρούσματα …..

Τελικά μετά την ΑΕ Νίκαια και η Οδηγήτρια γνωστοποίησε στην ΕΠΣΠ  ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και στο Κύπελλο. Η απορία μας εξακολουθεί να παραμένει . Αφού δεν είχαν σκοπό να μην λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα , γιατί δήλωσαν συμμετοχή και στο Κύπελλο πληρώνοντας και το σχετικό παράβολο;; Καψόνι σε κάποιους;;;….

Ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου υπάρχει για το τοπικό ντέρμπι ΑΕ Χατζηκυριακείου – ΑΣΧ Ποσειδώνα. Όλοι ξέρουμε τι είχε συμβεί πρόπερσι ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά φέτος και χωρίς παρατράγουδα .….

Ιδιαιτερότητα έχουμε και στον αγώνα Πανφαληρικού- Πειραϊκού  αφού τα ηγετικά στελέχη του πρώτου ήταν παλαιότερα στον δεύτερο  ( Τσικνάκος, Τζελέπης, Γαβριήλ κ.α)

Οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν τη νέα περίοδο παραμένουν οι ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές . 5 ευρώ  γενική είσοδος .· Εισιτήριο των 2€ δικαιούνται μόνο οι άνεργοι του ΟΑΕΔ ( με επίδειξη του σχετικού δικαιολογητικού να ισχύει), οι φοιτητές, οι στρατιώτες με επίδειξη της ταυτότητας και οι γυναίκες. …..

Το θέμα με τα δίκτυα στα γήπεδα Σιταποθηκών και Χαραυγής που ανέδειξε χθες η στήλη συζητήθηκε χθες ιδιαίτερα και έγινε το θέμα της ημέρας . Και μπορεί η Δημοτική Αρχή να μην αντέδρασε, ευαισθητοποιήθηκε όμως η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά που αγόρασε δίκτυα και τα έστειλε στα δύο γήπεδα . Σήμερα το πρωί μάλιστα θα γίνει η τοποθέτηση τους .

Σε συνομιλία που είχαμε με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα για το θέμα αυτό , μας είπε:

«Την τελευταία τριετία η Ένωση Πειραιά που  ορθοπόδησε σιγά- σιγά ,   έχει δώσει σε όλα τα γήπεδα της περιοχής από δυο ζευγάρια δίκτυα . Με έξοδα δικά της που δεν αναφέρονται πουθενά  σε κανένα κονδύλι. Ας προσέχουν λοιπόν τα σωματεία να μην τα σχίζει κανένα και να μην αφήνουν τα πιτσιρίκια να τα τραβάνε. Επίσης έχει δώσει χρώματα για να

Τα  ποσά  γι’ αυτά τα έργα  τα παίρνουν  σαν επιχορήγηση από την Πολιτεία οι Δήμοι . Και δεν δικαιούνται να λένε ότι δεν έχουν χρήματα. Όταν παίρνουν  λεφτά γι’ αυτά τα έργα να τα δίνουν γι’ αυτά τα έργα»…..

Την προσεχή Δευτέρα  17 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα «LAMPIRIS GARDEN» – Λεωφόρος Δημοκρατίας( γέφυρα ΟΛΠ)& Π. Νικολαΐδη – στο Nέο Ικόνιο Περάματος , θα γίνουν οι κληρώσεις της 3ηςφάσης του Κυπέλλου Πειραιά καθώς και  των πρωταθλημάτων Α’ , Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Μια πρώτη γεύση πήραν οι ομάδες με τον διαχωρισμό των ομίλων . Θα δοθούν κλειδάριθμοι όχι μόνο σε σωματεία που έχουν ίδια έδρα  , αλλά και σε κάποιες ακόμα ιδιαίτερες περιπτώσεις…..

H κλήρωση θα μεταδοθεί και αυτή τη φορά ζωντανά διαδικτυακά από το nfstudiosports tv…

Η Αμφιάλη πήρε παραχωρητήριο από τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας για το γήπεδο «Π. Σαλπέας » στο Σχιστό . Ισχύει για  το διάστημα που  θα γίνονται έργα στο γήπεδο Σιταποθηκών….

 Μέχρι μεθαύριο Δευτέρα 17/9 θα μπορούν τα σωματεία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Κ18 και Κ16 η κλήρωση των οποίων θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία Α’ Κατηγορίας είναι υποχρεωμένα να δηλώσουν συμμετοχή και να ολοκληρώσουν τουλάχιστον ένα από τα Πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Κ18 – Κ16 – Κ14). ….

Χαμηλούς τόνους κρατάνε στην Ελλάδα Ποντίων. Όλοι στην ομάδα παρά τις πολύ δυνατές μεταγραφές παρουσιάζονται προσγειωμένοι και δεν λένε πολλά λόγια . Από τον πρόεδρο, τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτη. «Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να μιλάμε με έργα κι όχι με λόγια » δήλωσε ο τεχνικός των Ποντίων Στάθης Φουρίκης….

Στον Ίκαρo Καλλιθέας κάθε χρόνο χαμηλώνουν τον μέσο  όρο ηλικίας . Στην ομάδα , όπως είναι γνωστό προωθούν ταλαντούχους παίκτες από τις υποδομές με τα αποτελέσματα να αποδίδουν καρπούς . Ακόμα και οι δυο μεταγραφές που έκαναν είναι του 23χρονου Μπαχά που επέστρεψε στην ομάδα και του 21χρονου Αναγνωστάκη από τον Αετό Κορυδαλλού.

Και κάτι ακόμα από τον Ίκαρο . Ο πρόεδρος Γιάννης Περλορέντζος ανέθεσε την ευθύνη των υποδομών και την αξιοποίηση των ταλέντων στον Παύλο Πιπεριά . Ένα νέο και ιδιαίτερα αξιόλογο παιδί με μεγάλη ποδοσφαιρική και σημαντική πορεία, που κάνει τώρα ουσιαστικά τα πρώτα του μεγάλα προπονητικά βήματα και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο ……