Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το γήπεδο Σιταποθηκών δεν έχει δίκτυα . Ή μάλλον αυτά που υπάρχουν  είναι για πέταμα  και αρκετά φθαρμένα. Η Δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται να τα αντικαταστήσει. Ενόψει μάλιστα και του αγώνα Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Άρη Αμφιάλης και τον Ολυμπιακό Περάματος .Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της θα πρέπει να αντικατασταθούν από το γηπεδούχο σωματείο που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Άρης. Και βάσει του ΚΑΠ αν δεν μπουν δίκτυα ο Αμφιαλιώτικος σύλλογος κινδυνεύει με μηδενισμό. Ρε παιδιά δουλευόμαστε μεταξύ μας ; Το γήπεδο αυτό είναι έδρα πολλών σωματείων της περιοχής. Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας στον οποίο ανήκει το γήπεδο, δεν οφείλει να τα αντικαταστήσει ; Πάλι τα σωματεία θα πληρώσουν από την τσέπη τους; Ας επικρατήσει η λογική και ο Δήμος να δώσει τη λύση . Μη ξεχνάμε τι έγινε στο γήπεδο Χαραυγής πριν από μερικούς μήνες στον αγώνα Πειραϊκού – ΑΟΚ Φαλήρου με τα τρύπια δίκτυα και το γκολ που κακώς μέτρησε . Κι αυτό γιατί  τα δίκτυα ήταν για γήπεδο μίνι διαστάσεων !!!Και βέβαια δεν είναι μόνο τα δίκτυα πρόβλημα στις Σιταποθήκες, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι ( αποδυτήρια , τουαλέτες)που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ας βρεθεί λοιπόν λύση για τα δίκτυα σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ

αργά …

Την ερχόμενη Δευτέρα 17/9  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Πειραϊκών πρωταθλημάτων  στην αίθουσα «LAMPIRIS GARDEN»  του κ. Σαλαπατάρα, στο Nέο Ικόνιο Περάματος. Παράλληλα θα γίνει η κλήρωση των αγώνων της  Γ΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά. Σημειωτέον ότι δεν έχουν ακόμα διεξαχθεί η Β’ Φάση  που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου….

Μια πολύ σημαντική κίνηση από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά . Νέο μέλος της θα είναι ο Γιάννης Χασάπης που υπηρετεί τον χώρο με ευσυνειδησία εδώ και 40 χρόνια. Μέσω της στήλης ο Γιάννης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΠΣΠ και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σπάθα για την τιμή που μου έκαναν με την επιλογή μου στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ μετά την αδιάλειπτη προσφορά μου για 40 χρόνια στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Από τη θέση αυτή θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.»…..

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες ανακατασκευής του συνθετικού χλοοτάπητα και όχι μόνο , στο γήπεδο  του ΣΕΦ. Σχεδόν έχει ολοκληρωθεί  το ξήλωμα του προηγούμενου τάπητα…..

Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Πανίκα Δριμούση η ΑΕ Μοσχάτου απέκτησε έναν ακόμα σπουδαίο ποδοσφαιριστή από τον Αετό Κορυδαλλού. Είναι ο Μπάμπης Σιδηρόπουλλος . Βίοι παράλληλοι για τους δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σχεδόν συνομήλικοι και παράλληλα Πόντιοι . Και οι δυο πριν από τον Αετό αγωνίζονταν στην Ελλάδα Ποντίων !!….

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και των νέων χορηγών του  Πειραϊκού. Μια ωραία εκδήλωση φτιαγμένη σε επαγγελματικά πρότυπα . Ο Νεοφαληριώτικος σύλλογος ακολούθησε τα βήματα του ΑΟ Καραβά , που δέκα μέρες πριν είχε παρουσιάσει τις νέες του μεταγραφές …..

Μια μεταγραφή πραγματοποίησε η Δόξα Πειραιά , αλλά ενισχύθηκε με έξι ακόμα νέα πρόσωπα . Τρεις επέστρεψαν που ήταν δανεικοί  και άλλοι τρεις που δεν μπόρεσαν  να αγωνιστούν πέρυσι……

 «Ξαναχτύπησε» ο Αστέρας Νίκαιας ανακοινώνοντας την μεταγραφή του Γιώργου Φλαμπούρη , αδελφού του Αλέξανδρου, που ήδη αγωνίζεται στην ομάδα . Ο Γιώργος έκανε δελτίο στα 29 του χρόνια , αλλά θεωρείται αρκετά δυνατός αμυντικός. Δηλαδή όχι απλά δυνατός , αλλά η ανακοίνωση τον παρουσιάζει σαν Σουηδό ξυλοκόπο  ενώ στη φωτό τον έχει με ένα τσεκούρι( μοντάζ) και αναφέρει ότι έμαθε αρκετά μυστικά από τον συμπαίκτη του στην άμυνα Αξιώτου, χασάπη όχι μόνο στο επάγγελμα αλλά γενικώς….

Τον  29χρονο αμυντικό Γιώργο Φλαμπούρη απέκτησε ο Αστέρας Νίκαιας πραγματοποιώντας την ένατη μεταγραφή του.

Πάμε τώρα σε άλλους Φλαμπούρηδες… Ο Ήφαιστος ανακοίνωσε την μεταγραφή του 18χρονου ακραίου αμυντικού Δημήτρη Φλαμπούρη. Ναι, σωστά καταλάβατε . Είναι εγγονός του επί σειρά ετών ηγέτη του ιστορικού συλλόγου Δημήτρη Φλαμπούρη επίσης