Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό μας δημοσίευμα για το γήπεδο της Νίκαιας .Όλοι, μα , όλοι συμφώνησαν για όσα γράψαμε και την κατάσταση που βρίσκεται το ιστορικό αυτό  γήπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι ο αγαπητός Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Μπακατσέλος  θα ευαισθητοποιηθούν και θα κάνουν τις ανάλογες ενέργειες ώστε ο χώρος αυτός να ευπρεπιστεί και να πάρει και πάλι μια  σωστή όψη….

Για το θέμα αυτό λάβαμε από τον ταμία της ΕΠΣΠ Γιάννη Σταματάτο λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητέ μου Αντώνη, Διαβάζοντας το χθεσινό σου ρεπορτάζ σου για το γήπεδο Νίκαιας θέλω να σε ενημερώσω ότι από το ταμείο της ΕΠΣΠ αγοράστηκαν

δίχτυα καινούργια και παραδόθηκαν για τα γήπεδα της Νίκαιας και Νεάπολης. Πιστεύω όμως ότι ειδικά για το γήπεδο την Νίκαιας που η μεγαλύτερη χρήση του γίνεται από την ομάδα της Προοδευτικής θα πρέπει να συμβάλει υλικοτεχνικά και ο Δήμος Κορυδαλλού αφού το ιστορικό αυτό σωματείο της Γ’ Εθνικής ανήκει στον Δήμο Κορυδαλλού. Επίσης σε ακατάλληλη κατάσταση βρίσκεται και το γήπεδο Ρέντη

«Μελισσουργός» με ξηλωμένο τάπητα (μεγάλη περιοχή τέρματος προς τα αποδυτήρια) σπασμένα καθίσματα στους πάγκους και υδραυλικά με διαρροή στα αποδυτήρια. Απορώ πως θα διεξάγονται αγώνες Γ’ Εθνικής λόγω Ατρομήτου Πειρ. και αγώνων της ΕΠΣΠ αν ο δήμος Νίκαιας-Ρέντη

δεν κινηθεί άμεσα για την αποκατάσταση των εκκρεμοτήτων αυτών….

Μια καλή είδηση είναι ότι το 2019 έχει ενταχθεί στο σχεδιασμό, υλοποίηση με

δαπάνη κονδυλίων της Αντιπεριφέρειας Πειραιά και Νήσων και η αντικατάσταση

του πλαστικού τάπητα με νέο (προδιαγραφών uefa) και για το γήπεδο Ρέντη.»

Ανάλογη με την επιστολή για τις επιχορηγήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων που έστειλε η ΕΠΣΠ στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ,απέστειλε και στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.  Ο  τελευταίος διατέλεσε για πολλά χρόνια  πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας  και γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου…..

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  καταγγέλλει   παράγοντες άλλων ομάδων  που ενοχλούν ποδοσφαιριστές της ομάδας ξέροντας ότι  αυτοί έχουν ανανεώσει και προσπαθούν να τους επηρεάσουν .«Μάλλον για κάποιους η λέξη σεβασμός και αθλητικό πνεύμα είναι άγνωστη λέξη.» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Κορυδαλλιώτες ……

Νέος άνεμος πνέει πλέον στη Χαραυγή . Μια νέα εποχή ξεκινά για τον σύλλογο. Πρώτο δείγμα  στο επόμενο χρονικό διάστημα. Σε γνωστό κέντρο της περιοχής η διοίκηση θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές σε μια πρωτόγνωρη για τον σύλλογο  εκδήλωση ..

Οι ποδοσφαιριστές  της Χαραυγής που ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους  θα υποβληθούν και σε εργομετρικές εξετάσεις από τον μαιτρ του είδους Γιώργο Ζαχαράτο ( X-workout….

Το ανέφερε σαν ευχή προς όλα τα Πειραϊκά σωματεία σε μια από τις τελευταίες ανακοινώσεις της η διοίκηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα :«Καλή σεζόν με υγεία σε όλους και να δούμε στα γήπεδα φέτος όμορφο ποδόσφαιρο, αθλητικό πνεύμα ,υγιή ανταγωνισμό και περισσότερο κόσμο να χαρεί τον αθλητισμό”. Μακάρι να γίνει έτσι. Αυτό θέλουμε όλοι μας .»….

Ασφάλισε τους παίκτες του ο Αργοναύτης.  Παρά τις μικρές οικονομικές του δυνατότητες , ο σύλλογος δίνει μεγάλη σημασία στην υγεία των αθλητών του που είναι πλέον καλυμμένοι σε   περίπτωση σοβαρού ή μικροτραυματισμού, θα έχουν σε ατομικό επίπεδο, άμεση ιατροφαρμακευτική στήριξη, από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και φυσικοθεραπευτήρια. Σημαντικότατη κίνηση , παράδειγμα προς μίμηση….

Με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας ο Αστέρας Νίκαιας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Αστέρας Νίκαιας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο γήπεδο της Νίκαιας. Η διοίκηση, οι προπονητές κι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Καλό κουράγιο σε όλους μας!» Είναι η πιο …σοβαρή ανακοίνωση της χρονιάς.  Αλλιώς μας είχαν συνηθίσει οι άνθρωποι της ομάδας και είχαμε …κακομάθει, είναι αλήθεια….

To διασκέδασε έξαλλα ανήμερα της γιορτής του ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Λαπατάς ,μαζί με συγγενείς και φίλους. Ένα γλέντι που δεν είχε προηγούμενο. Και φυσικά σύμφωνα με την ….παράδοση δεν έλειψαν και οι χοροί οριεντάλ  από πανέμορφη καλλονή με φιδίσιο σώμα και την ανάλογη ενδυμασία ( τρόπος του λέγειν ….ενδυμασία)  . Και του χρόνου!!!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply