Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πέρασαν 18 χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Παναγιώτης Σαλπέας . Μια σπουδαία και  τεράστια προσωπικότητα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο . Είχαμε την τιμή όχι μόνο να τον γνωρίζουμε , αλλά και να συνεργαστούμε στενά μαζί του . Κι όμως ο άνθρωπος αυτός, ο μαχητής της ζωής,  δεν ξεχνιέται. Ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί . Πρόσφερε πάρα πολλά και είχε να δώσει ακόμα περισσότερα . Δυστυχώς όμως έφυγε τόσο άδικα . Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έχανε τη ζωή του από το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ το ψαροντούφεκο και μάλιστα στα νερά της πατρίδας του της Μάνης . Η 16η Αυγούστου του 2000 θεωρείται  μαύρη  μέρα  για τον αθλητισμό και για την τοπική αυτοδιοίκηση. 18 χρόνια μετά τα οράματα και οι ιδέες του παραμένουν αναλλοίωτα . Αν ζούσε ο Σαλπέας όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα…

Στον Αργοναύτη γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας από τον νέο προπονητή της Στέφανο Μεϊμάρογλου που δήλωσε ότι θα  ενισχυθεί όσο περισσότερο  γίνεται  η ομάδα . Στον ιστορικό σύλλογο γίνεται προσπάθεια για να δυναμώσουν  και οι Ακαδημίες του….

Η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή χρονιά . Ο σύλλογος που ενισχύθηκε παράλληλα και διοικητικά κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς…..

Συνεχίζει τις μεταγραφές εμπείρων και νεαρών  παικτών ο Περαμαϊκός με ακάθεκτο ρυθμό. Στον σύλλογο  έχουν πιάσει για τα καλά  δουλειά . Ήδη γίνεται και ανακαίνιση των αποδυτηρίων της ομάδας που καλλωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο…..

Κάθε χρόνο και καλύτερα οι ακαδημίες της ΑΕ Μοσχάτου, οργανώνονται συνεχώς σε όλους τους τομείς. Με διπλωματούχους και καταρτισμένους προπονητές ενώ όλα τα παιδιά θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις . Είναι πολύ σημαντικό  αυτό…..

Πολύ μεγάλη τιμή για τον ΑΣ Κωφών η συμμετοχή  του νεαρού ποδοσφαιριστή Μάριου Παπουτσάκη με την Εθνική Ελλάδος Κωφών U21 στο 2ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών, όπου συμμετείχαν συνολικά  οκτώ ομάδες ……

Στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου ,τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά σε όλους τους τομείς. Οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα , είναι μια παρέα. Είναι καλοί φίλοι με κοινή αγάπη τους το ποδόσφαιρο  και την  ομάδα της γειτονιάς τους. Δεν κάνουν εντυπωσιακές κινήσεις , ούτε βιάζονται να φτάσουν τον ΑΟΑΔ ψηλά. Ξέρουν πως αυτό μπορεί να γίνει με σωστό προγραμματισμό και με σκληρή δουλειά . Και είναι σίγουροι ότι αυτό που γίνεται θα αποδώσει καρπούς……

Την ευγνωμοσύνη της προς τον φύλακα του Δήμου Περάματος Μιχάλη Κούβαρη εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος . Τον ευχαριστεί για τις διευκολύνσεις που παρέχει στην ομάδα , στις εργασίες που γίνονται στα αποδυτήρια, ανοίγοντας το  γήπεδο . Για την ευγενική συμπεριφορά του βέβαια , αλλά και για την κίνηση του να μην αφήνει παραπονούμενους , θα βραβευτεί στον ετήσιο χορό του συλλόγου. «Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν τους εργαζόμενους στον Δημόσιο τομέα . Κύριε Κούβαρη σε ευχαριστούμε » καταλήγει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Περάματος…….

«Φάτε ψαράκι να βλέπετε» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Κύπρος Κορυδαλλού με αφορμή την απόκτηση του νεοαποκτηθέντα Τσίπουρα. Ένα όνομα που προσφέρεται και για εκλεκτικό  φαγητό , αλλά και για μεζεδάκι . Τσιπούρα ή τσίπουρα; Όπως τον βολεύει τον καθένα…..

Βρεθήκαμε προχθές στα φιδάκια της Παναγίας , στην Κεφαλονιά. Μεγάλη η Χάρη Της . Και ανεβάσαμε φωτογραφίες και βίντεο στο facebook  . Τα σχόλια πολλά και ποικίλα . Ξεχώρισα αυτό που μας έγραψε ο φίλος αντιπρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Ανδρέας Ποτηριάδης :«Τα φιδάκια είναι για τους Ινδιάνους , για μας . Το ξέρεις άλλωστε ότι κυκλοφορούν πολλά φίδια στον Πειραιά . Αλλά οι Ινδιάνοι δεν παίρνουν χαμπάρι .Γι΄ αυτό και είμαστε μόνοι μας για πάρτη μας Εμείς …ΕΡΜΗΣ !!!!!!»Και κατέληξε : « Όλα έτοιμα στο ινδιάνικο χωριό . Τη Παρασκευή έναρξη , με όλους στη διάθεση του Σταύρου !!!!!!!!»…..

Τα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά που είναι κλειστά σήμερα λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου , θα λειτουργήσουν κανονικά από αύριο…….

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα . Η Παναγία να τους έχει όλους καλά και να τους προστατεύει…..