Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Μετά από δυο χρόνια αποχής  ο ιστορικός Περαμαϊκός  επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα . Φυσικά όλοι είδαμε με χαρά αυτή την τόσο σπουδαία κίνηση. Ή μάλλον , όχι ακριβώς  όλοι . Υπήρχαν και κάποιοι στο Πέραμα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος της ομάδας , αν λάβουμε υπόψη την αιχμηρή αλλά παράλληλα και ενωτική δήλωση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας του Πέτρου Πετρίδη. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη.  Αυτό που ξέρω είναι  ότι αυτές τι καταστάσεις πλήρωσε ο Περαμαϊκός και βρέθηκε σε αυτό το σημείο. Στο σημείο μηδέν. Καλό θα είναι όλοι να βρεθούν κοντά στον σύλλογο και να τον βοηθήσουν να ορθοποδήσει . Να σεβαστούν την προσπάθεια των ανθρώπων που πήραν την πρωτοβουλία .Διαφορετικά ας σεβαστούν την ιστορία της ομάδας…..

Στην Ελλάδα Ποντίων θα παραμείνει για μια ακόμα χρονιά δανεικός από το Αιγάλεω ο 18χρονος Γιάννης Πουρσανίδης . Ο Νώντας Πουλής και οι συνεργάτες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουν τον νεαρό άσο στο δυναμικό τους . Σημαντικό ρόλο πάντως στην παραμονή του παίκτη έπαιξε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος  του ΑΟ Αιγάλεω Χρήστος Αποστολίδης, ο οποίος δεν ξεχνά τις ποδοσφαιρικές του καταβολές αφού πριν από το Αιγάλεω ήταν υπεύθυνος των Ακαδημιών της Ελλάδας Ποντίων . Άλλωστε κι ο  ίδιος είναι Ποντιακής καταγωγής….

Στην ΑΕ Νίκαια όλα είναι νέα φέτος. Νέος πρόεδρος ο Γρηγόρης Σπήλιος, νέος αντιπρόεδρος ο Άκης Ρίζος που θα βοηθά κι αυτός την ομάδα με κάθε τρόπο . Αξιόλογοι παράγοντες , αλλά και άνθρωποι…

Στην ΑΕ Μοσχάτου επέστρεψε ο 18χρονος ταλαντούχος αμυντικός  Δημήτρης Φαναρίτης . Ο μικρός είχε μια πολύ χρονιά στην Θύελλα Μοσχάτου , όπου είχε δοθεί δανεικός. Τώρα επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε . Και μην βιαστούν ορισμένοι να πουν ότι θα παίζει επειδή είναι γιος του προέδρου . Ο Δημητράκης είναι  παικταράς και το ποδοσφαιρικό μέλλον ποου διαγράφεται μπροστά του είναι τεράστιο….

Πλήρης ανακαίνιση στα γραφεία του Αστέρα Κερατσινίου. Ήδη τοποθετήθηκε ένα αιρ- κοντίσιον καθώς και ένας ψύκτης νερού για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών , Οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν με κέφι και μεράκι για την ομάδα ώστε οι συνθήκες για τους αθλητές να είναι ανθρώπινες. Και πάνω από όλα είναι συνεπέστατοι σε ότι κάνουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Αστέρας είναι συνεπής στις οικονομικές  του υποχρεώσεις προς την Ένωση ενώ έχει βάλει σε τάξη όλα τα λογιστικά βιβλία του και όχι μόνο….

Και κάτι ακόμα για τον Αστέρα . Εκτός από τις 2-3 μεταγραφές μικρών σε ηλικία παικτών που ετοιμάζει ενδέχεται να κάνει ένα ή δυο «μπαμ». Ακούγονται τα ονόματα ενός Μιχάλη στο επίθετο ,  αλλά  στην …καθαρεύουσα που έπαιξε στην Χαραυγή και ενός Πάνου όχι ψηλού ( το αντίθετο )  που αγωνιζόταν στην ΑΕ Μοσχάτου…..

Για τέταρτη χρονιά βρίσκεται στον πάγκο των Νέων Δραπετσώνας ο Μανώλης Πράσινος . Ένας πολύ καλός προπονητής που βρήκε το λιμάνι του εκεί. Στην ομάδα που τον αγάπησαν και τους αγάπησε. Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά και ο Μανώλης είναι ευχαριστημένος από την στάση των παραγόντων της ομάδας. Που δεν εμπλέκονται στο έργο του και τον αφήνουν να κάνει ανενόχλητα την δουλειά του…..

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου Γιάννης Καζόλας φεύγει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο χλιδάτο Ντουμπάι για επαγγελματικούς λόγους. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τα τελευταία χρόνια το σωματείο με τον καλύτερο τρόπο και παρά την μεγάλη απόσταση θα συνεχίσει να προσφέρει από την ξενιτιά για το καλό της ομάδας. Ο Γιάννης είχε έρθει το 2010 από το Αίγιο στον Πειραιά για λογαριασμό της ΑΕ Χατζηκυριακείου τότε, και έκτοτε αγωνίστηκε σε Παντζιτζιφιακό  Δάφνη Ταμπουρίων και Πήγασο Αγίου Διονυσίου , για να καταλήξει τα τελευταία χρόνια στον Ποσειδώνα. Η διοίκηση του εύχεται καλή τύχη στη νέα αυτή πρόκληση στη ζωή του…Μέχρι να φύγει ο Καζόλας πάντως, θα έχει ολοκληρώσει μαζί με τον νέο προπονητή της ομάδας Γιώργο Λιανό τον μεταγραφικό σχεδιασμό…

Απορία. Γιατί έχω τηην εντύπωση ότι ο Θησέας «αδειάζει» από παίκτες ;; Μήπως είναι ιδέα μου; Γιατί δεν έχω δει ακόμα να κάνει μεταγραφές….