Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Γράψαμε χθες ακριβώς “Σε διαφορετικούς ρυθμούς κύματος θα κινηθεί φέτος η Κύπρος Κορυδαλλού. Η ομάδα αλλάζει πλεύση και θα στηριχθεί κυρίως σε νέα παιδιά”. Και το γράψαμε με αφορμή τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας, αφού είδαμε βασικούς παίκτες να αποχωρούν την ομάδα να αποδυναμώνει  και το γεγονός ότι ο σύλλογος θα στηριχθεί στα νέα ταλαντούχα  παιδιά , όπως αναφέρει ο σύλλογος σε χθεσινή του ανακοίνωση .

Ο φίλος πρόεδρος Σάκης Τσαμούρης όμως διαφωνεί με αυτό που γράψαμε και μας απάντησε :
«Φίλε Αντώνη η Κύπρος τα τελευταία χρόνια με οποιουσδήποτε παίκτες είναι “καταδικασμένη “να κάνει πρωταθλητισμό δεν αλλάζει ρυθμούς ούτε πλεύση απλά θέλει να στηριχθεί και να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει μαζί για τα επόμενα 3-4-5χρονια τα νέα αυτά παιδιά που λες έχουν παραστάσεις από ομάδες του Πειραιά και της Αθήνας που έκαναν πρωταθλητισμό και θεωρούνται ταλέντα, το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν θέλουμε να στηρίζουμε πλέον την ομάδα σε παίκτες που έρχονται για ένα χρόνο και φεύγουν μόλις πάρουν το κάτι παραπάνω αυτά προς αποκατάσταση της τάξης.» Θα συμφωνήσω με τον  φίλο Σάκη με αυτά που λέει για τα ταλέντα  και ότι δεν μπορεί να στηρίζεται πλέον η ομάδα σε «χρονίτες » ποδοσφαιριστές . Αυτό πρέπει , κατά την άποψη μου να κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Όσον αφορά αυτό που λέει ότι η ομάδα είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό και δεν αλλάζει ρυθμούς, ούτε πλεύση, ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει , ποιος θα δικαιωθεί….

Σημαντική κίνηση από την διοίκηση της Κυπρου Κορυδαλλού . Θα συνεργαστεί με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife για την ασφάλιση υγείας των ποδοσφαιριστών της. Έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τους τραυματισμούς των παικτών που δεν θα είναι πλέον «ξεκρέμαστοι  σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για ερασιτέχνες αθλητές….

Ανανέωσαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον Ερμή Κορυδαλλού οι Αντώνης Τζανιδάκης και Γιάννης Αγγέλου. Δυο ποδοσφαιριστές που  έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα τα τρία προηγούμενα χρόνια . Η ανανέωση ήλθε σαν επιβράβευση για την προσπάθεια τους και την προσφορά τους. Και τους δυο παίκτες τους ήθελε πάση θυσία ο Βασίλης Σταύρου στην ομάδα……

Η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας θα δώσει φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαφήμιση όλων των χορηγών της .Και θα προβάλλει τον κάθε ένα από αυτούς ξεχωριστά . «Γνωρίζοντας την δυσκολία της εποχής μας είναι σημαντική η κάθε βοήθεια από όλους» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε …..

Στο περυσινό έμψυχο υλικό θα στηριχθούν ουσιαστικά και τη νέα περίοδο οι Νέοι Δραπετσώνας . Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την στιγμή που  έχουν ανανεώσει 12 ποδοσφαιριστές …..

Πέρυσι ο Πανιώνιος Κερατσινίου εξασφάλισε την παραμονή του, στους αγώνες των play out . Φέτος με τον Γιώργο Τριανταφύλλου στον πάγκο θα προσπαθήσει να έχει μια πορεία στο πρωτάθλημα σαφώς καλύτερη από την περυσινή……

Αυτός ο  Μπακαούκας που απέκτησε η Άνω Νεάπολη για τερματοφύλακα, μπορεί να παίξει εξίσου καλά και μέσα . Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή…….

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΑΟ Κορυδαλλό ο 21χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Χατζηανδρέου . Για όσους δεν το ξέρουν ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο σάλας με τον  ΑΣΕ Δούκα. Παρόλο την ευρωπαϊκή προοπτική που είχε στα πόδια του ο Αλέξανδρος προτίμησε να μείνει στον Κορυδαλλό για άλλη μία χρονιά και έτσι ανανεώθηκε ο δανεισμός του. Ο Χατζηανδρέου τη χρονιά που πέρασε και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο και μετά προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του μεγάλου γηπέδου καθώς είναι εντελώς διαφορετικό από το γήπεδο σάλας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αλειφεράκη και έπαιξε σε 12 παιχνίδια (448′). …..

Το ανέβασε στο facebook ο  πρώην  πρόεδρος των Αστεριών Δραπετσώνας Χρήστος Τράκας , που ουσιαστικά προανήγγειλε την επιστροφή του στην ομάδα . Έγραψε χαρακτηριστικά με νόημα: «Έτοιμοι για ακόμη μια φορά να βγούμε μπροστά και να συνεχίσουμε από εκεί που αφήσαμε ότι όμορφο είχαμε δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια…πάμε γερααά»……………

Σήμερα στις 15.00 στο Γ’ Νεκροταφείο συγγενείς και φίλοι θα πουν το «στερνό αντίο» στον Γεώργιο Σιδηρόπουλο πατέρα του Νίκου πρώην συμβούλου της ΕΠΣ Πειραιά  επιτίμου προέδρου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και προέδρου του Αετού Κορυδαλλού . . Ο Νίκος μέχρι την τελευταία στιγμή στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του πατέρα, δείχνοντας έτσι την αγάπη και τον σεβασμό του στον άνθρωπο που έκανε τα πάντα για τα παιδιά του και έδωσε ώθηση στον ίδιο προσωπικά για να πετύχει στη ζωή του. Καλό παράδεισο σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο……

Τον Κιάμο απέκτησε η ΑΕ Νίκαια .Άντε και τον …Βέρτη τώρα….