Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Απορρίφτηκε τελικά  από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει ο ΑΟΚ Φαλήρου κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣΠ . Όπως άλλωστε αναμενόταν βάσει του κανονισμού για τον οποίον υπερισχύει το φύλλο αγώνα , έστω και αν η κάμερα έδειξε τι ακριβώς συνέβη.  Μια υπόθεση  που χρειάστηκε να περάσουν  53 ολόκληρες μέρες για να κλείσει. Το αναφέραμε χθες  ότι καθυστέρησε πολύ η απόφαση, και ω του θαύματος , βγήκε χθες . Τυχαίο; Ασφαλώς και ναι. Άλλωστε δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια . Φτάσαμε στα μέσα του Ιουλίου και η Επιτροπή πρωταθλήματος δεν είχε επικυρώσει την βαθμολογία  του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας …..

Να κάνω κι άλλη μια …πρόβλεψη; Μέχρι την επόμενη εβδομάδα  θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο . Λέτε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο; Ή είναι όνειρο θερινής (  στην κυριολεξία)  νυχτός;;;;

Τοποθετήθηκαν τα δοκάρια  στο νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο της Αίγινας  και μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπει και το ταρτάν του στίβου. Νέο ξεκίνημα λοιπόν για την ταλαιπωρημένη ομάδα της ΑΕ Αίγινας που θα παίξει μετά από δυο χρόνια στο γήπεδο της. Με προπονητή και φέτος τον Θανάση Μπακόμητρο….

Προσπάθεια για να γίνουν και άλλοι παρατηρητές αγώνων κάνει η ΕΠΣΠ . Ατόμων που να διαθέτουν κάποιες προϋποθέσεις   για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο ρόλος του παρατηρητή σε έναν αγώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικός . Και είναι γεγονός ότι το επίπεδο  των παρατηρητών στα Πειραϊκά πρωταθλήματα  τα τελευταία χρόνια έχει  ανέβει αισθητά …… .

Πριν  από λίγες μέρες γράφαμε εδώ για μια μεταγραφή της Αμφιάλης που την ξέραμε αλλά  δεν θέλαμε να την …. κάψουμε. Κάποιοι φίλοι το έπιασαν , κάποιοι άλλοι δεν…. Και χθες ο σύλλογος ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Καμμένου. Μια σπουδαία κίνηση , με τον έμπειρο παίκτη να γυρίζει  « σπίτι » του μετά από χρόνια…..

Τον Γιαννούση από το Λεωνίδιο απέκτησε ο Ερμής Κορυδαλλού. Ένα ακόμα ποδοσφαιριστή που έχει παίξει σε Εθνικά πρωταθλήματα και θα αγωνιστεί κι αυτός για πρώτη φορά στο Πειραϊκό πρωτάθλημα. Κι όπως μαθαίνω θα ακολουθήσουν κι άλλοι…..

Μπορεί ο Φαληρικός να υποβιβάστηκε αλλά η διοίκηση συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης  στον ικανότατο προπονητή της ομάδας  Δημήτρη Γιαννούλη. Ο τελευταίος «στάζει μέλι » για τον πρόεδρο Γιώργο Μπαξεβανάκη που κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει το σωματείο να ορθοποδήσει και πάλι.  Στον σύλλογο πάντως δείχνουν προσγειωμένοι φέτος. Θυμούνται πως ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό ο Φαληρικός και τι  σχέδια υπήρχαν και είναι σίγουρα πολύ «κουμπωμένοι » φέτος….

Πρώτη μεταγραφή για την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού η απόκτηση του Δημήτρη Καρακασίδη .Ενός παίκτη που αγωνιζόταν και παλαιότερα για χρόνια στην ομάδα . Θα ακολουθήσουν  κινήσεις κι άλλες τις επόμενες μέρες . Ποιοτικές όπως πάντα….

Οργανώνεται η Χαλκηδόνα σε  όλους τους τομείς φέτος . Καταρχήν δημιουργήθηκε τμήμα μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και δελτίων τύπου, σε ένα τομέα που ο σύλλογος υστερούσε ιδιαίτερα εδώ και χρόνια . Παράλληλα εκδόθηκε κάρτα μέλους αξίας 25 ευρώ τον χρόνο με δικαίωμα κάποιων παροχών συν βέβαια την κάρτα διαρκείας αγώνων ίδιας αξίας . Αυτό βέβαια έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας  και καλούνται όλοι να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή…..

Ριζικές αλλαγές φέτος στον Αίαντα Σαλαμίνας . Αλλάζει πλήρως αγωνιστικό πρόσωπο ο σύλλογος , αφού έφυγαν πολλοί από την περυσινή ομάδα και αποκτώνται νέοι παίκτες ……

Με την Κύπρο Κορυδαλλού τι γίνεται φέτος; Βλέπουμε παίκτες βασικούς της προηγούμενης χρονιάς να αποχωρούν ενώ δεν βλέπουμε να γίνονται μεταγραφές . Το σίγουρο είναι ότι ο σύλλογος αλλάζει τρόπο πλεύσης φέτος. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βγει κάποιος από την ομάδα επίσημα για να αναφερθεί στους στόχους της…..

Για τρίτη  συνεχόμενη  χρονιά θα αγωνιστεί στον Αστέρα Κερατσινίου ο Ντραγκότι. Ο ταλαντούχος μέσος έχει βρει το κατάλληλο κλίμα στην ομάδα και είναι ικανοποιημένος  ιδιαίτερα γι’ αυτό…..

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής στα γραφεία του.Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης  και θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη . Δικαίωμα συμμετοχή έχουν όλα τα μέλη τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει….

Να το δω κι αυτό και να σκίσω τις …κάλτσες μου . Ο Τσιτούρας παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ. Πως το βλέπετε σαν ιδέα; Θα πάρει εκδίκηση για όσα έχει τραβήξει στο παρελθόν ;  Θα πολεμάει το ….σύστημα εκ των έσω; Ποιος ξέρει….

Η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη ζωή του Πειραιώτη διαιτητή Νίκου Μαυρομιχάλη , που ενώπιον Θεού και ανθρώπων θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Εύα Πασαλόγλου . Το μυστήριο θα τελεστεί στον Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου. Τις καλύτερες ευχές μας στο ταιριαστό ζευγάρι για βίον ανθόσπαρτον…