Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Την άποψη του ότι όλα τα σωματεία στις υποδομές τους θα πρέπει να έχουν  διπλωματούχους προπονητές εξέφρασε στα «Πειραιώτικα » ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος.

« Είναι υποχρέωση τους να συνεργάζονται με καταρτισμένους προπονητές που έχουν δίπλωμα » τόνισε ο κ. Φωστηρόπουλος και πρόσθεσε:

« Δεν μιλάω σαν πρόεδρος των προπονητών , αλλά σαν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου  που έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του στο γήπεδο. Άλλωστε αυτή είναι η θέση μου εδώ και δέκα χρόνια .Η παρουσία διπλωματούχων προπονητών μόνο κέρδος και όφελος μπορούν να φέρουν στα σωματεία , τα οποία ευχαριστούμε για την συνεργασία . Θα πρέπει όλα να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό είναι το συμφέρον τους . Να επανδρώσουν λοιπόν τις ακαδημίες τους  με διπλωματούχους προπονητές , αρκετοί  από τους οποίους έχουν και Πανεπιστημιακή μόρφωση .Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλά τεράστια Ευρωπαϊκά σωματεία δίνουν βάρος στις υποδομές τους . Ευχαριστούμε επίσης και την ΕΠΣ Πειραιά , για την άριστη συνεργασία που έχουμε πάνω στο θέμα αυτό .Εμείς σαν Σύνδεσμος είμαστε δίπλα  στα σωματεία  για οποιοδήποτε θέμα . Και μείς ένα κομμάτι από τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά  είμαστε .  Και μείς από κάποιο σωματείο προερχόμαστε . »

Ο νεαρός Βραχάτης που απέκτησε ο Δίας Κορυδαλλού από τον Παντζιτζιφιακό θεωρείται μεγάλος γκολτζής . Δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 20 χρόνια του κι όμως την χρονιά που πέρασε σημείωσε τα 16 από τα 28 που σημείωσε η ομάδα του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!!! Περισσότερα από τα μισά ….

Πολύ σπουδαίο ταλέντο θεωρείται ο 20χρονος  γκολκίπερ Μπαρμπαρήγος που απέκτησε ο Ολυμπιακός Περάματος. Ο ταλαντούχος πορτιέρο που έπαιξε στα 16 του , στην Α’ Κατηγορία  όταν αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα με προπονητή τον Δημήτρη Βουτσινά που εισηγήθηκε την απόκτηση  του  τώρα. ….

Μιας και αναφερθήκαμε στον Ολυμπιακό Περάματος , να πούμε ότι στην πρώτη χρονιά που θα αγωνιστούν στην Β’ Κατηγορία δεν σκέπτονται απλά μια καλή πορεία . Μιλάνε για άνοδο στην Α’ …..

Παρέμεινε ο βασικός κορμός της περυσινής περιόδου στους Λέοντες Καμινίων . Το σημαντικό είναι ότι με όλους τους παίκτες μίλησε ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Λάμπρου . Με τον καθένα ξεχωριστά και τους κέρδισε όλους με την συμπεριφορά του ……

Γράψαμε χθες ότι   η Ελλάδα Ποντίων θα ανακοίνωνε   τον ενδέκατο νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της . Που διακρίνεται για το ….πάχος του. Κάποιοι το έπιασαν , κάποιοι άλλοι έψαχναν να μάθουν για ποιον  εύσωμο ποδοσφαιριστή γράφαμε . Τελικά ο παίκτης είναι ο Μανώλης Πάχος !!!

Μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει μέχρι τώρα οι Πόντιοι. Κι αν συνεχίσουν έτσι πάνε για …δεκαοκτάδα…..

Όσον αφορά τον Πάχο όλη η ποδοσφαιρική του πορεία στρέφεται γύρω από τον Ήφαιστο. Τις χρονιές 2013-4 και 2014-5 αγωνίστηκε εκεί. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε στην ΑΕ Νίκαια , αλλά τον Γενάρη του 2016 επέστρεψε στον Ήφαιστο. Έπαιξε εκεί στη συνέχεια μέχρι και τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς αγωνιζόμενος σε 3 παιχνίδια . Στη συνέχεια πήγε στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα όπου έπαιξε μέχρι τον Μάη  του 2017. Με το ξεκίνημα της ίδιας χρονιάς αγωνίστηκε στον ΑΣ Ποντίων , όπου έμεινε μέχρι τον Δεκέμβρη. Κι από τον Γενάρη , επέστρεψε – ναι, σωστά μαντέψατε- για μια ακόμα  φορά  στον  Ήφαιστο , από τον οποίο αποχώρησε  πρόσφατα για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα Ποντίων …..

Δυο χρόνια έμεινε μακριά από την ΑΕ Περάματος ο Νίκος Μικρούλης. Την πρώτη μετακόμισε ανατολικά του Πειραιά και κατέληξε στην ΑΕ Μοσχάτου. Την δεύτερη  πήγε δυτικά  στην Σαλαμίνα και τον Αίαντα . Τώρα επέστρεψε στην βάση του, το Πέραμα. Τελικά τι… μικρούλης που είναι ο κόσμος….

Μας έδωσαν προχθές βράδυ από την Χαλκηδόνα την είδηση ότι απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σπηλιωτόπουλο . Μας είπαν ότι είχε παίξει σε μια ομάδα της Μυτιλήνης,( την οποία ψάξαμε  και βρήκαμε ότι είναι ο Ατρόμητος Ανεμώτιας Λέσβου)  στον ΠΑΟ Ρουφ  και στον ΑΟΚ Φαλήρου .  Δεν μας είπαν και βέβαια δεν το είδαμε και μεις ότι έπαιξε και στον Αστέρα Νίκαιας . Σημαντική παράλειψη και παράλληλα ….ατυχία.  Γιατί τόσες ομάδες υπάρχουν στον Πειραιά , τόσοι παράγοντες, πάνω  στον …Τσιτούρα πέσαμε . Αν είναι δυνατόν. Που πρωί- πρωί το έκανε θέμα στο facebook  λέγοντας μάλιστα ότι είναι …προβληματισμένος!!! Δεν κάνω πλάκα . Έτσι ακριβώς το ανέφερε. Επειδή δεν γράφτηκε ότι ο Σπηλιωτόπουλος έπαιξε και στον Αστέρα Νίκαιας !!  Με ένα τηλεφώνημα το θέμα θα είχε λυθεί αμέσως. Αλλά πως θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας ;Καλημέρα αγαπητέ φίλε Βασίλη….

Για τον πρόεδρο του ΑΟ Κορυδαλλού τον Γιάννη Λεκάκη ήξερα ότι είναι ένας σωστός και σοβαρός παράγοντας . Τώρα έμαθα ότι είναι και πολύ καλός στο… Ζεϊμπέκικο.  Τον είδα στο διαδίκτυο να χορεύει αυτό της Ευδοκίας και έπαθα πλάκα.  Μιλάμε για κορυφαίο χορευτή….

Το σάιτ «topiko24» που βρίσκεται στον 9ο χρόνο λειτουργίας του,  εδώ και λίγο καιρό κάνει ένα νέο ξεκίνημα . Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία . Άλλωστε είμαστε πάντα με όσους προβάλλουν σωστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όσο περισσότεροι , τόσο το καλύτερο…