Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Το θέμα των τελευταίων  ημερών είναι σίγουρα αυτό με τα προσωπικά δεδομένα ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να σταλούν μέχρι το τέλος Ιουλίου ( και όχι Αυγούστου όπως γράφτηκε αρχικά λόγω….. σύγχυσης ) στην ΕΠΟ . Η ΕΠΣ Πειραιά κρίνοντας ότι το χρονικό  διάστημα που υπάρχει είναι ελάχιστο λόγω και της καλοκαιρινής περιόδου αφού πολλοί βρίσκονται σε διακοπές , απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ και ζητά να υπάρξει οπωσδήποτε παράταση χρόνου, ώστε να μπορέσουν τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές να τακτοποιήσουν το συγκεκριμένο θέμα.  Δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε δηλαδή. Και μην  νομίζετε ότι σταματάμε εδώ. Θα ακολουθήσουν διαιτητές , διοικητικά στελέχη κλπ. Πάντως στην όλη κατάσταση των προσωπικών δεδομένων υπάρχουν και ασάφειες , όπως τόνισε ο δικηγόρος και πρόεδρος της Πειθαρχικής της ΕΠΣΠ Αντώνης Ανούστης στην εκπομπή του www.dailytvradio.gr …..

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από εκείνη την μαύρη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Ξηράκης. Ένας σπουδαίος άνθρωπος και παράγοντας που στιγμάτισε θετικά με την παρουσία του το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πέρασαν τέσσερα χρόνια κι όμως οι ιδέες του και τα οράματα του παραμένουν ζωντανά .Πολλά από τα πλάνα που υπάρχουν στην Ένωση , όπως οι αγώνες play off/out βασίζονται στα σχέδια που είχε οραματιστεί  ο αείμνηστος  Γιώργος . Το κενό του εξακολουθεί  να είναι τεράστιο. Τόσο στην ΕΠΣΠ , όσο και στον Ερμή  του.  Και τον θυμούνται όλοι με αγάπη. Γιατί παράγοντες σαν τον Ξηράκη δεν ξεχνιούνται, όσα χρόνια και να περάσουν …..

Στις μεταγραφές , η Ελλάδα Ποντίων είναι μέχρι τώρα η έκπληξη . Γιατί για τους Μοσχατιώτες ήταν αναμενόμενο , αλλά για τους Πόντιους δεν το περίμεναν πολλοί εδώ που τα λέμε. Η  ομάδα που μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει δέκα μεταγραφές, με ηγέτη τον Πουλή έχει σκοπό να …πετάξει ψηλά…..

Σήμερα  η Ελλάδα Ποντίων θα ανακοινώσει τον ενδέκατο νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της . Που διακρίνεται για το ….πάχος του….

Αποστόλης Παφίλης . Το βαρύ πυροβολικό του Πειραϊκού , που σε 58 αγώνες έχει σημειώσει και35 τέρματα . Δεν τα λες και λίγα, εδώ που τα λέμε . Η ενίσχυση λοιπόν της ομάδας για τον στόχο που είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία , ξεκινάει εκ των έσω…..

Είδατε τι κάνει η εξέλιξη . Διάβασαν από τα sites οι υπεύθυνοι του ΑΟ Κορυδαλλού , ότι έμεινε ελεύθερος ο Γιάννης Παπαφώτης από τον ΑΣ Ποντίων  και αμέσως επικοινώνησαν μαζί του και επήλθε συμφωνία . Αμέσως…

Τρεις παίκτες ανανέωσαν στον ΑΟ Κορυδαλλό . Οι Σαραντέας , Ζαμπέτης και Κατσικώστας .Και οι τρεις είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα που πέρασε . Ο πρώτος έπαιξε στα 30 από τα 34 παιχνίδια , ενώ ο Ζαμπέτης στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα έχει αγωνιστεί στους  65 από τους 68 αγώνες της.

Φωνή απόγνωσης  από  τον πρόεδρο του Παννεαπολικού Τάσο Τσίλη : «Τον κλήρο  που κέρδισε το ποδήλατο από την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΣΠ , δεν τον κέρδισε ο Παννεαπολικός, όπως ανακοίνωσε η Ένωση .  Ανέφερε το σε παρακαλώ γιατί με έχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα » Μετά από σχετικές …έρευνες το πιθανότερο είναι  να  έχει τον τυχερό λαχνό κάποιος φίλος του συλλόγου……..

Στην Σύρο βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Μαλαδάκης που θα βοηθήσει φέτος διοικητικά την ΑΕ Μοσχάτου , μαζί  με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μπάμπη Σκλάβο . Και φυσικά είχαν να πουν πολλά για τον σύλλογο. Στην παρέα τους ένας καλός τους φίλος,  και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ , Γιάννης Ψυλλάκης που τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε στον Ήφαιστο και ήταν και οι τρεις μαζί  εκεί . Πρόεδρος- προπονητής- ποδοσφαιριστής. Στην Σύρο λοιπόν ο Ψυλλάκης που έχει οικογενειακούς δεσμούς εκεί έκανε ότι ήταν δυνατόν  για να εξυπηρετήσει τους φίλους του. Ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαλαδάκη και την οικογένεια του. Και μπορεί ο Γιώργος να είχε παρέα του τον Σκλάβο, αλλά ο Ψυλλάκης ήταν αυτός που τον …σκλάβωσε με την συμπεριφορά του . Και μια πληροφορία . Ο τελευταίος ενδέχεται να αγωνιστεί φέτος στον ΑΟ Σύρου….

Ειδική περίπτωση ο Γιώργος Δακουτρός . Έφυγε τώρα  από την Αμφιάλη και πήγε στην γειτονική ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα στην οποία είχε αγωνιστεί την περίοδο 2014-2015 προερχόμενος από την Αμφιάλη την χρονιά 2013-2014 και στην οποία Αμφιάλη κατέληξε μετά την Ολυμπιάδα την περίοδο 2015-16, για να φύγει αμέσως μετά ( 2016-17) και να πάει στον γειτονικό Πανιώνιο Κερατσινίου  από τον οποίο πέρυσι τέτοια εποχή αποχώρησε για να πάει- που αλλού;- στην Αμφιάλη , την οποία άφησε τώρα και για μια ακόμα φορά για να πάει στον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα . Το καλό με τον Δακουτρό είναι ότι αποτελεί γέννημα θρέμμα των Σιταποθηκών αφού , μπορεί να αλλάζει ομάδες , έδρα όμως, σε καμία περίπτωση…..

Και ο Λώλος ο  Ραπτόπουλος μην νομίζετε ότι πάει πίσω.  Ήταν στον Αίαντα πήγε στον Αμπελακιακό το 2013-14 ,   τον Γενάρη του  2015 πήρε μεταγραφή για την Προοδευτική, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς γύρισε στον Αμπελακιακό, το 2016-17 πήγε στον Ήφαιστο, επέστρεψε στο Αμπελάκι , όπου αγωνίστηκε για τρεις αγώνες για να πάει στην συνέχεια στον Αίαντα Σαλαμίνας , στον οποίο παραμένει σταθερός μέχρι σήμερα ….