Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Ορισμένοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, έχουν εξελιχθεί σε μεγάλα «αρπακτικά » Πηγαίνουν σε σωματεία και ζητάνε διάφορα εξωφρενικά ποσά για να υπογράψουν . Λες  και είναι ο …Ρονάλντο που χθες βράδυ έβαλε τρία γκολ στην Ισπανία. Τρελά πράγματα. Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν ομάδες που συζητούν μαζί τους και τους κάνουν και παζάρια . Γνώμη μας είναι να αδιαφορήσουν . Ας το πάρουν χαμπάρι το ποδόσφαιρο μας είναι ερασιτεχνικό . Ας δώσουν βάρος οι ομάδες σε παιδιά από τις υποδομές τους, και όχι  παίκτες χρονίτες αμφιβόλου αξίας . Όσο δεν υπάρχει ζήτηση ,  αυτοί οι γυρολόγοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν πορεία και νοοτροπία. Διαφορετικά δεν μας σώζει τίποτα….

Την  προσεχή Δευτέρα  18/6   και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η  Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά σχετικά με τις νέες ενιαίες ηλικιακές κατηγορίες που θα ισχύουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποδομών όλων των Ενώσεων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια συγκέντρωση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στην οποία καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Υποδομών των Πειραϊκών σωματείων να δώσουν το παρών.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα άποψη φιλοξενεί σήμερα η στήλη . Είναι του προπονητή Δημήτρη Αλειφεράκη που δήλωσε σχετικά : «Για τα παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών. Μήπως είναι καλύτερα να παίζουν και να απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας τους; Γι’ αυτό άλλωστε δεν δουλεύουν οι ακαδημίες;  Εμπιστευτείτε τα νέα παιδιά και αφήστε πρωταθλήματα και μεταγραφές . Δώστε χώρο και χρόνο επιτέλους….»

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αετού Κορυδαλλού . Ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα. Όσον αφορά τη νέα διοίκηση , εκλέχτηκαν 15 άτομα και την  Δευτέρα  αναμένεται να συγκροτηθούν σε σώμα. Ενδέχεται  πάντως ο αριθμός να αυξηθεί . Φέτος και στον αγωνιστικό τομέα ο σύλλογος αλλάζει τακτική  και όπως όλα δείχνουν θα στηριχτεί περισσότερο στα δικά του παιδιά που βγαίνουν κατά δεκάδες από τις Ακαδημίες του. Εκεί όπου γίνει πολύ καλή δουλειά εδώ και χρόνια, κατά γενική ομολογία . Θεωρώ ότι πρέπει κάποια στιγμή ο Αετός να σταματήσει τις χρονίτικες αμφιβόλου αξίας μεταγραφές και να δώσει ευκαιρίες σε Αετόπουλα  τα οποία είναι διασκορπισμένα από δω κι από κει , με υποσχετική. 42 τον αριθμό!!! Όσον αφορά τα διοικητικά έχω την εντύπωση  ότι θα υπάρχουν αλλαγές σε σημαντικές θέσεις . Για να δούμε ποιος θα καθαρίσει την …μπουγάδα φέτος ….

Αρκετός κόσμος στην γιορτή λήξης των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου , σε μια πολύ ωραία εορταστική ατμόσφαιρα . Παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμη η δημοτική αρχή. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε ότι «Η ΑΕ Μοσχάτου , είναι ουσιαστικά η πρωταθλήτρια. Για άλλους λόγους όμως δεν ανέβηκε κατηγορία ».

Από την ΕΠΣ Πειραιά ο μόνος που παραβρέθηκε ήταν ο Γιάννης Σταματάτος . Οι υπόλοιποι προτίμησαν ή να εκδράμουν για το Σαββατοκύριακο ή ήθελαν να δουν Μουντιάλ….

Η εκδήλωση της ΑΕ Μοσχάτου ήταν  αρκετά καλή και οργανωμένη με κάθε λεπτομέρεια. «Ψυχή » της γιορτής το διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, Κάρολος Βογιατζής που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της  εκδήλωσης ουσιαστικά μόνος του. Στο τέλος δεχόταν συγχαρητήρια από όλους….

Στο Πόρτο Χέλι  βρίσκονται από χθες τα παιδιά των τμημάτων υποδομών της Αναγέννησης Μοσχάτου. Μετέχουν 80  αθλητές , από το εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, τζόυνιορς αστεράκια , που θα λάβουν μέρος σε τουρνουά . Η αποστολή θα επιστρέψει την Τρίτη . Στον σύλλογο γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά και αποδίδουν καρπούς…

Ο ηγέτης της Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτης Ορφανός συλλυπείται μέσω της στήλης τον Μιχάλη Μουσελή για τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου Κατερίνας…..

Θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στην Χαλκηδόνα ο  Νίκος Χαλάς  ως προπονητής τερματοφυλάκων . Μια σημαντική κίνηση   από τον σύλλογο  που συνεχίζει τον προγραμματισμό  του για τη νέα περίοδο. Πάντα σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό Άρη Κακογιάννη…..

Στις Η.Π.Α .και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες   βρίσκεται πλέον μόνιμα εδώ και μερικούς μήνες για οικογενειακούς λόγους  ο παράγοντας του Ατρομήτου Κερατσινίου  Χρήστος Βεζυργιάννης. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του προς τον σύλλογο που  και απο την Αμερική  που βρίσκεται ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Ίδρυσε μάλιστα και  Σύνδεσμο Φιλάθλων  !!! Με την επωνυμία  «Atromitos Keratsiniou FANS USA  »…..

Η διοίκηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ευχαριστεί

θερμά τον εξαίρετο άνθρωπο και επιχειρηματία κύριο Mπάμπη Τσαϊρίδη, ιδιοκτήτη του  «dasotto_coctail_bar» για την πολύ σημαντική στήριξη του στην ομάδα….

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕ Νίκαιας Σταμάτη Γιαννιώτη. Άνοιξε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα ΠΡΟΠΟ  στα Κάτω Πετράλωνα επί των οδ[ων Κειριαδών 149 και Χαμοστέρνας. Καλές δουλειές φίλε Σταμάτη……

Τα δυο βασικά ακραία μπακ  Πειραϊκού συλλόγου  που διεκδίκησε άνοδο φέτος θα καταλήξουν σε ανταγωνίστρια ομάδα … Είναι θέμα ημερών( ίσως και ωρών) η ανακοίνωση τους ….