Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Μεγάλη απήχηση είχε το χθεσινό θέμα που ανέδειξε η στήλη για τις νέες ηλικιακές κατηγορίες που θα ισχύσουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποδομών  όλων των Ενώσεων τη νέα περίοδο. Το θέμα αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από πλευράς σωματείων . Και δεν είναι τόσο καλό , όπως βιάστηκαν κάποιοι να …πανηγυρίσουν . Σίγουρα κρύβει σκοπιμότητες και είναι υπέρ των μεγάλων  ΠΑΕ , που ενδιαφέρονται  βασικά για τις πολύ μικρές ηλικίες. Είναι μια ανόητη απόφαση από πλευράς ΕΠΟ , που «χαντακώνει »τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001  και 2002. Και δεν θεωρούνται πλέον έφηβοι, αλλά άνδρες!!!Επιβάλλεται  λοιπόν πέρα από τις Κ16 που είναι η μεγαλύτερη ηλικιακή  κατηγορία για τις υποδομές , να εφαρμοστεί μια ακόμα μεγαλύτερη, για τα 16χρονα και τα 17χρονα παιδιά .  Τι θα γίνουν αυτά τα παιδιά, από την στιγμή που στην πλειονότητα τους , δεν είναι έτοιμα να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα; Θα τους κόψουμε το ποδόσφαιρο και θα  τα οδηγήσουμε στις καφετέριες , στις κακές παρέες και στα ναρκωτικά ; ….

Για το θέμα αυτό λοιπόν που προέκυψε την προσεχή Δευτέρα 18/6 η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση , στα γραφεία της Ένωσης  προκειμένου να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις .

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Υποδομών των Πειραϊκών σωματείων να δώσουν το παρών…..

Νέα διοίκηση λοιπόν έβγαλε η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Και μάλιστα με την πρώτη . Με νέα πρόσωπα μέσα  στο Δ.Σ. αλλά έξω από αυτό. Ναι , θα υπάρχουν και εξωδιοικητικοί που θα βοηθήσουν. Έχει σημασία αυτό . Όλοι πάντως στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και να βοηθήσουν . Έχοντας σαν στόχο το όνειρο του αείμνηστου Τάσου Κορφιάτη  που ήθελε την ομάδα να υπάρχει και να μεγαλουργεί….

Στο Δ.Σ της ΑΕ Μαύρου Αετού μετέχει και πάλι ο Αργύρης Κεραμίδας, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Άμεση ήταν και η πρόσληψη  του νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα . Είναι ο Χάρης Γαλούνης ένας  ικανότατος και έμπειρος τεχνικός που ξέρει όσο λίγοι την ομάδα και το ποδόσφαιρο στην περιοχή ……

Γράψαμε απλά  χθες  ότι παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό Περάματος  ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Χατζημανώλης. Δεν γράψαμε ούτε αν έφυγε μόνος του, ούτε αν τον απέπεμψαν  .Για να ξέρουμε τι λέμε  Το διευκρίνισε σε μια ανάρτηση της στο facebook η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Μωρέ. Ότι τον απέπεμψαν . Επίσης αναφέρει ότι θα παραμείνει σαν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Νίκος Παγιωτέλης , ο οποίος  και σαν ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και δεν έχει  συμφωνήσει , όπως γράφτηκε, με τον Αργοναύτη στον οποίον αγωνιζόταν την χρονιά που πέρασε  . Αυτό που γράψαμε εμείς ήταν μια ανακοίνωση του Αργοναύτη που αναφέρει τα ονόματα των έξι πρώτων παικτών που ανανέωσαν με την ομάδα. Μέσα σε αυτά ήταν και του Παγιωτέλη. Εμείς απλά αναφέραμε την ανακοίνωση του Χατζηκυριακιώτικου συλλόγου , που δεν ξέρουμε τώρα  πως θα αντιδράσει σε αυτά που είπε η κυρία Μωρέ.  Επίσης καλό θα είναι ο  ίδιος ο Παγιωτέλης να ξεκαθαρίσει  τη θέση του….

Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι την προσεχή Τρίτη στις 7μμ θα γίνει συγκέντρωση των παικτών του Αργοναύτη στα γραφεία του συλλόγου……

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον ναό του Προφήτη Ηλία στην Καστέλλα για να πει το « στερνό αντίο » στην Κατερίνα Καπογιάννη σύζυγο του Μιχάλη Μουσελή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών κτυπημένη από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Εκατοντάδες  άτομα , οι περισσότεροι από τον χώρο του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών προσπαθώντας να δώσουν λίγο κουράγιο στον συντετριμμένο Μιχάλη , στην κόρη του Άννα  στην μητέρα της Κατερίνας Μαρία  και την μητέρα του Μιχάλη Ευγενία ,  Λίγα λόγια παρηγοριάς για να απαλύνουν λίγο τον τεράστιο  πόνο τους . Ο επίσκοπος που χοροστάτησε στην κηδεία αναφέρθηκε  στην σημαντική κίνηση του Μιχάλη Μουσελή και της οικογένειας του να δωρίσουν ζωτικά όργανα της Κατερίνας προκειμένου να σωθούν κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μια γενναία πράξη , παράδειγμα προς μίμηση για όλους…

Η τελική πράξη  του δράματος παίχτηκε στο Νεκροταφείο Σχιστού εκεί , όπου έγινε  η ταφή της Κατερίνας . Λίγα μόλις μέτρα από το μνήμα του πατέρα της Παναγιώτη που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν….

Από σήμερα η ζωή της οικογένειας του Μιχάλη περνά σε μια νέα φάση . Θέλει δύναμη , κουράγιο, υπομονή  και αποφασιστικότητα για να καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη σκληρή δοκιμασία. Με την βοήθεια του Θεού ….

Συγκλονιστική η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ της ΑΕ Χατζηκυριακείου , για τον ηγέτη τους. « Όπως εκείνος μας στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα , αυτό θα κάνουμε και μεις ». Μεγαλείο ψυχής….

Συνεχίζονται οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις προς τον Μιχάλη Μουσελή . Αυτή τη φορά από την ΑΕ Μοσχάτου, την ΑΕ Περάματος, την ΑΕ Νίκαια , τους Λέοντες Καμινίων , τον παρατηρητή της ΕΠΣΠ από την Σαλαμίνα Τάσο Βιλλιώτη ….

Πέρα από το ποδόσφαιρο και τις διαφωνίες γύρω από αυτό  υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα. Υπάρχουν οι ανθρώπινες αξίες και σχέσεις . Αυτό που προέχει είναι να υπάρχει υγεία , να μπορούμε να ασχολούμαστε με όλα αυτά που μας δίνουν χαρά   . Να μπορεί να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλο όταν αντιμετωπίζει προβλήματα . Να γίνουμε όλοι μια αγαπημένη παρέα .Μια οικογένεια. Αυτό νομίζω ότι έχει την μεγαλύτερη αξία…..