Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η στήλη αυτή δέχεται προτάσεις που έχουν σκοπό την βελτίωση του ποδόσφαιρου . Σήμερα ο Σωκράτης Πτερνέας από τους πρώτους , αν όχι ο πρώτος , που ξεκίνησαν τις υποδομές κάνει την δική του πρόταση προς την ΕΠΣΠ , υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ξεκινούν τέσσερις μικροί , κάτω των 20 ετών στην αρχική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Η ουσιαστική βοήθεια προς τα σωματεία για τα σωματεία είναι η ύπαρξη από την αρχή του αγώνα τεσσάρων μικρών αντί για δύο που ισχύει μέχρι τώρα . Και ας γίνονται όλοι αλλαγή με πιο μεγάλους… αρκεί να ξεκινάνε. Οι τέσσερις μικροί σημαίνει δέκα τουλάχιστον στην πρώτη ομάδα. Μισοί χρονίτες τέλος και τα κασέ στο ήμισυ. Δεν βοηθάει η υποχρεωτική συμμετοχή σε πρωταθλήματα υποδομών
Όπου πολλές φορές γίνεται με τα μεγάλα σκορ διακωμώδηση του αθλήματος. Στις υποδομές η το έχεις η δεν το έχεις ως ομάδα» …
Αυτά λοιπόν προτείνει ο Σωκράτης . Οποιαδήποτε άλλη άποψη πάνω στο θέμα αυτό δεκτή….
Τα νέα έντυπα Αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών τέθηκαν ήδη στη διάθεση των σωματείων . Το κάθε ένα από αυτά στοιχίζει ένα ευρώ . Η διοίκηση της ΕΠΣΠ όμως , όπως και τα προηγούμενα χρόνια χορηγεί στα Πειραϊκά σωματεία τα δέκα πρώτα έντυπα δωρεάν……
Την Δευτέρα 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ απολογιστικού χαρακτήρα στον πολυχώρο «Απόλλων » στα Καμίνια .Τα σωματεία μπορούν ήδη να παραλαμβάνουν από την γραμματεία της Ένωσης τα έγγραφα που αφορούν την Ημερήσια Διάταξη της Γ.Σ. την εγκύκλιο- οδηγίες της Γ.Σ. και το Ειδικό Πληρεξούσιο για την εκπροσώπηση των σωματείων ….
Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο υποβλήθηκε ο γκολκίπερ του ΑΟ Καραβά Τζανέτος Μώτος .
Η επέμβαση έγινε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον κορυφαίο ορθοπεδικό Γρηγόρη Καραχάλιο τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά . Όπως επίσης την ασφαλιστική εταιρεία «Μetlife» και τον ασφαλιστικό της σύμβουλο Νάσο Στεφίκο για την τεράστια συμβολή τους την φετινή χρονιά…..
Ανανέωσε ο Ηλιόπουλος στην Χαραυγή. Πολύ σημαντική κίνηση από τη νέα διοίκηση του συλλόγου. Ο Κούλης είναι από τους καλύτερους και πιο χρήσιμους παίκτες της ομάδας. Και θα ακολουθήσουν κι άλλοι .Η διοίκηση ξεκινάει από τους έμπειρους…..
Έβγαλε διοίκηση η Αμφιάλη στην προχθεσινοβραδινή της Γενική Συνέλευση όπου ψήφισαν 148 μέλη. Αυτό είναι το εντυπωσιακό στοιχείο. Γιατί υπάρχει και το αρνητικό. Από τα εννέα μέλη του νέου Δ.Σ. τα έξι ανήκουν στο μπάσκετ και μόλις τα τρία στο ποδόσφαιρο . Οι αδελφοί Γιώργος και Παρασκευάς Μπήτρος και ο Στράτος Ασημενίδης. Αυτά…..
Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου ανέλαβε και πάλι τον Αργοναύτη. Ήταν και πριν από δυο χρόνια στην ομάδα , όπου στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της δεν πήγε άσχημα . Αλλά έπεσε σε κακή διοικητική στιγμή στην ομάδα και αποχώρησε. Μακάρι να πάει καλά τώρα ο έμπειρος τεχνικός και να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για την ανάκαμψη του….
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα όπου συζητήθηκαν βασικά τα οικονομικά. Δεν είχε αποτέλεσμα όσον αφορά τη δημιουργία διοικητικού σχήματος , αφού δεν παρουσιάστηκαν τα πρόσωπα που ακούστηκαν ότι θα αναλάβουν . Υπήρχε πάντως καλό κλίμα, καμία σχέση με πέρυσι . Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα δείξει φέτος ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι….
Αύριο Σάββατο διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας »στο Σχιστό ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας .Ένα παιχνίδι που γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πειραιά . Ο τελικός αυτός είναι κάτι το ξεχωριστό και μοναδικό για τον Γιάννη Ντινιωτάκη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τα Πειραϊκά γήπεδα . Ο Γιάννης αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου, κατάγεται από την Ιεράπετρα και ο αυριανός τελικός γίνεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του…..
Πάρτι ετοιμάζουν για αύριο στις 8.30 το βράδυ, στον Ερμή Κορυδαλλού για τα παιδιά της ακαδημίας με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου . Η γιορτή θα γίνει στο χώρο των γραφείων του συλλόγου Άγγελου Σικελιανού 6 στα γήπεδα του Ασύλου. Θα γίνουν απονομές σε τμήματα και παιδιά που διακρίθηκαν , θα υπάρχει μουσική , χορός , μπουφές , αλλά και εκπλήξεις…….
Αύριο Σάββατο γίνεται η μεγάλη γιορτή της Αναγέννησης Μοσχάτου στο γήπεδο . Από τις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν αγώνες του προπαιδικού τμήματος, Προτζούνιορ, τζούνιορ ( 7-8 μμ) και παιδικού ( 8-9 μμ )με τις αντίστοιχες ομάδες του Φωστήρα . Στις 9μμ θα γίνουν οι βραβεύσεις της ανδρικής ομάδας για την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία και της παιδικής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ . Επίσης θα βραβευτούν οι αρχηγοί όλων των τμημάτων καθώς και οι πρώτοι σκόρερς . Κι αν σκεφτούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι γιορτές παρουσίαζαν τεράστια επιτυχία, φανταστείτε τι έχει να γίνει φέτος…..
Απόψε στις 21.00 με την δροσούλα, στο γήπεδο Μοσχάτου θα γίνει ένας πρωτότυπος αγώνας ανάμεσα στους γονείς των αθλητών της ακαδημίας και τους προπονητές της ΑΕ Μοσχάτου . Στην εξέδρα οι μαμάδες και τα παιδιά θα χειροκροτούν και θα ενισχύουν τις προσπάθειες των μπαμπάδων . Και αμέσως μετά όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη οικογένεια , θα πάνε σε γνωστό κουτούκι της περιοχής για τα …περαιτέρω . Για μια άλλου είδους …μάχη….