Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Είναι κοινή η διαπίστωση ότι η διαιτησία στα Πειραϊκά πρωταθλήματα πήγε καλά την χρονιά που πέρασε . Αρκετά καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια λάθη έγιναν , όπως αυτό την προηγούμενη εβδομάδα με τα «τρύπια » δίκτυα .Όμως η εικόνα που βγήκε προς τα έξω παρά το σπάνιο αυτό γεγονός ήταν καλή. Ο πρόεδρος του Δία Κορυδαλλού Βαγγέλης Ταμβάκης που επικοινώνησε μαζί μας , δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν άψογη σε όλο το πρωτάθλημα. Και δεν το λέω αυτό για να κολακέψω, επειδή ανεβήκαμε κατηγορία. Από τα μέσα του πρωταθλήματος το φωνάζω συνέχεια .Όσοι είναι κοντά μου το γνωρίζουν . Και σε σένα Αντώνη το είχα πει , αν θυμάσαι , μια φορά στο γήπεδο Το επίπεδο είναι υψηλό και τα περισσότερα παιδιά της διαιτησίας είναι μορφωμένα. Δεν έχω να προσάψω κάτι αρνητικό πέρα από κάποια ανθρώπινα λάθη. »…….

Επιστολή για το θέμα που συνεχίζει να απασχολεί το Πειραϊκό ποδόσφαιρο μας έστειλε ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Χρήστος Μπουλές . Ένα θέμα που θα μας απασχολήσει και τις επόμενες μέρες , αφού μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης η ένσταση που κατέθεσε η διοίκηση του ΑΟΚ Φαλήρου κατά του κύρους του αγώνα με τον Πειραϊκό .

Γράφει λοιπόν ο κ. Μπουλές: «Αντώνη καλημέρα,

Το γεγονός ότι μέτρησε ένα γκολ που ΔΕΝ πέτυχε ποτέ ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ είναι ιδιαίτερη και σπάνια περίπτωση για το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο ΔΕΝ είδανε ποτέ γκολ!

Οι δημοσιογράφοι μετέφεραν αυτό το σπάνιο γεγονός και τα αποτελέσματα που αυτό προκάλεσε ,σε ότι αφορά στην άνοδο στην Α’ κατηγορία .Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν παράπονα για εσένα .Συνεπεία όλων αυτών, τώρα έχουμε τα παρακάτω δεδομένα:1)Ο βοηθός και ο διαιτητής έκαναν σειρά παραλείψεων και το μεγάλο λάθος να καταγράψουν ως γκολ ένα καθαρό ΑΟΥΤ!!!2) Χαμένο τον ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που έχασε την άνοδο.3) Κερδισμένη την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που πήρε

την άνοδο, η οποία δεν έχει καμία εμπλοκή ή ευθύνη για ότι έγινε στη Χαραυγή.4)Τον ΠΕΙΡΑΙΚΟ να μην έχει κανένα κέρδος(δεν θα είχε ακόμα και με νίκη του αφού η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κέρδισε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ)

και ευτυχώς που τελικά δεν κέρδισε αυτός την άνοδο, γιατί τότε θα είχαμε άλλα να λέμε και να συζητάμε, καταλαβαίνεις……5) Το Φ.Α. δεν λέει την αλήθεια.

Τι γίνεται τώρα; Υπάρχει θεραπεία ;υπάρχει δεδικασμένο;

Να συζητήσουμε και να προτείνουμε πρόβλεψη για το μέλλον.

Την άποψη μου, για λύση επί τόπου ,στο γήπεδο, την είπα σε προηγούμενο σχόλιο μου: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗ ΓΚΟΛ!!!!»……

Την Δευτέρα εορτή του Αγίου Πνεύματος τα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά ….

Τα κατάφερε τελικά η Άνω Νεάπολη και παρέμεινε στην Β’ Κατηγορία . Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα πήρε τη νίκη και σώθηκε .Μετά από 11 συνεχόμενες ήττες .Και τώρα ο Παναγιώτης Μωραΐτης ο αφανής αυτός εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που σήκωσε σχεδόν όλο το βάρος της ομάδας , αναζητά ανθρώπους να επανδρώσουν την ομάδα και να την βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα….

Να σημειώσουμε ότι την χρονιά που πέρασε οκτώ παίκτες που αγωνίζονταν παλαιότερα στον ΑΟ Καραβά φόρεσαν την φανέλα της Άνω Νεάπολης . Είναι οι Σαουλίδης, Λώλος, Μπόγρης, Μαλίκας, Συναδινός, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Λύρος…..

Δικαίωση της στήλης . Είχαμε γράψει τις προάλλες για την συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Βασίλη Τσιτούρα και στον Δημήτρη Μελισσανίδη . Και μιλήσαμε ότι ο πρώτος ζήτησε από τον δεύτερο για τον πάγκο του Αστέρα Νίκαιας , τον … Χιμένεθ. Δικαιωθήκαμε κατά το …ήμισυ . Ο Μανόλο έφυγε από την ΑΕΚ και επιστρέφει Ισπανία.. Οπότε ο Άγγελος μπορεί να κοιμάται ήσυχος…..

Με την ευκαιρία του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος οι βετεράνοι μας εξόρμησαν στα νησιά . Η Προοδευτική βρίσκεται από χθες στη Μύκονο όπου σήμερα θα αγωνιστεί με τους παλαίμαχους του νησιού στο γήπεδο του Κόρφου στον Ορνό …..

Από την άλλη πλευρά η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , βρίσκεται ήδη στην Πάτμο με 70 άτομα αποστολή παρακαλώ, όπως μας είπε ο φίλος αντιπρόεδρος της Ένωσης Στέλιος Παπαλεξάνδρου που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής μας επικοινωνίας . Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει περιήγηση στις ομορφιές του νησιού ,ενώ αύριο θα γίνει ο αγώνας με τους παλαίμαχους της Πάτμου , στην ρεβάνς του αγώνα της Νίκαιας. Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της , το βράδυ της Δευτέρας . Να περνάτε καλά παιδιά . Εμείς θα είμαστε νοερά κοντά σας . Και θα μάθουμε όλα τα νέα σας μέσω φωτογραφικών στιγμιοτύπων που θα αποθανατίσει ο μέτρ του είδους Στάθης Γιάππαπας…..

Την προσεχή Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας » στο Σχιστό ο καθιερωμένος αγώνας στη μνήμη του Μιχάλη Πουλάκου ανάμεσα στους βετεράνους του Κερατσινίου και του Άρη Νικαίας .Ένας αγώνας θεσμός που διεξάγεται για 18η συνεχόμενη χρονιά στην μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο σαν αθλητής αρχικά και σαν προπονητής στη συνέχεια…..

Μου είπαν ότι ο Αετός Κορυδαλλού έχει ήδη κλείσει τον νέο του προπονητή . Μου είπαν επίσης ότι μοιάζει κάπου με τον προηγούμενο τεχνικό τον Δημήτρη Καλύκα. Στο πρώτο γράμμα του επιθέτου. Και τώρα αναμένω τηλεφωνήματα από τους …περίεργους . Που θέλουν να μάθουν ποιος είναι …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply